Maten blev hemkörd

Vi trivs att köra i Skåne och speciellt då södra och östra delen. En bild från Brösarps backar när vi hade stannat vid rastplatsen.

2023-06-29

I dag var det helmulet med hög luftfuktighet. Ibland regnade det lite lätt också. En del svalare 14 – 18 plus, vinden var svag till obefintlig. En promenad kändes skön när luften var frisk och syremättad.

Husbilarna som stod bredvid oss körde iväg på förmiddagen och så fick vi utsikt igen.

Rätt sent på eftermiddagen lämnade vi campingen och körde till Skene och MM. Var en del som nu började ta slut. Handlade det jag skulle plus lite till precis som vanligt.

Vår 5-litersdunk som vi har kaffe- och dricksvatten i började se lite ofräsch ut tyckte jag. Gick in på Jern & Fix som ligger i samma område. En jättestor affär. Jag hittade en personal och frågade var jag kunde hitta det jag skulle köpa. Förutom dunken skulle jag ha nya remsor för att fånga flugor. Vi har nu väldigt många av dom och dom är jobbiga. Hittade ut igen utan att gå vilse.

Vädret var nu en del varmare och solen tittade fram lite. Det var nu dags att fylla diesel också. Körde till Preem för att tanka. Har SÅIFA rabatt där. Fick i nästan 100 liter så det blev en dyr historia. Men det räcker ju några mil förstås.

Fortsatte sedan till Borås och parkerade utanför verkstan. Ska ju vara där klockan 0700 i morgon så det är skönt att vara på plats och slippa köra hit då. Blir en väldigt tidig morgon vilket jag inte är så förtjust i.

Nu hade klockan hunnit bli nästan sju och dags för mat. Jag kollade appen Fodora och såg att det var gott om matställen här med utkörning. Men det blev varsin hamburgare med pommes. Det levererades till husbilen efter ca 35 minuter och maten var varm. Smakade väldigt gott och det var skönt att slippa stå i köket i kväll. Vi blev väldigt mätta och det blev en del pommes över. Att vi ofta glömmer bort att det räcker med en rätt med pommes då det alltid finns så mycket av det.

Nu hoppas vi att det går bra att montera bort luftbälgarna utan problem i morgon.

Det underlättat i alla fall.

2 reaktioner till “Maten blev hemkörd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *