I väntans tider

2023-06-27

Helmulet med svag vind och en del kortare regnskurar under dagen. Ingen värme direkt 14 – 19 plusgrader. Faktiskt rätt så skönt att slippa den extrema hettan som har varit ett tag nu.

Hälsade på korna i hagen utanför campingen där dom gick i dag. Stannade och pratade med dom en stund. Jag gillar kor, tycker dom ser så milda och fina ut där dom går och mumsar av markens läckerheter.

Sedan så gick timmarna i väg. Dom har ju för vana att göra det. Blir mycket surfande på nätet och en del läsande. Följer en del bloggare, gillar att läsa om folks vardagsliv. I regel väldigt mycket olika vad dom sysslar med. Men jag gillar inte att titta på Youtube, i synnerhet inte på dom filmer som är gjorda av amatörer. Långsamma och trista och alldeles för långa.

Vi väntar fortfarande på besked om luftbälgarna. Vill inte köra iväg norrut förrän det har blivit löst på något sätt. Dessutom så får vi körförbud på fredag. Kan ju besikta och få köra en månad till men det känns som att slänga pengarna i sjön. Dessutom så får vi betala för full besiktning eftersom den blev avbruten. Så är det.

Så nu sitter vi här i väntans tider!!

Denna något regniga och gråa dag avslutades med en helt underbar solig kväll. Helt utan vind, inte ett löv rörde sig och det var 20 plus ute när klockan var halv tio.

Så är det verkligen.

2 reaktioner till “I väntans tider”

  1. Kan tipsa om trevliga youtube kanaler som rollingvacay och Annika där de reser runt i både Sverige och utomlands i husbilar. Proffsigt gjorda och massor av avsnitt. Inte alls larv utan trevliga reseberättelser.
    Hoppas luftbälgarna anländer så ni kan besikta och köra runt i Sverige.

    Ha det så bra !!!

    1. Kollade på den kanalen och det var inget jag gillade.
      Luftbälgar av rätt sort är tydligen svårt att hitta. Får besked under dagen om hur det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *