Flöt på bra

2023-06-08

Blir fort varmt i husbilen under förmiddagen. Vid 8 var det 17 ute och 20 inne och en timme senare åtskilligt varmare. Solen gassade ner över oss från en helt molnfri och klarblå himmel.

Tog mig en sväng med Gustava och höll mig så gott det gick mest i skuggan.

Vid 10 så flyttade vi oss till ICA parkeringen på andra sidan stan. Ringde efter en taxi som kom efter en stund och hämtade Hasse och körde honom till tandläkaren.

Sedan så fick jag besök under tiden som jag väntade på Hasse. En väldigt trevlig man som cyklade. Har träffats några gånger i Sverige och Spanien. Pratade en stund innan han cyklade vidare. Kul att träffas.

Hasse kom sedan tillbaka med nylagad tand. Vi körde sedan till Skene och Lidl för att handla. Vad vi inte visste att dom i Skene i dag tog studenten. Det var bilar överallt som hade parkerat på i stort sett vilken ledig yta som helst. Trafiken var tät. Några på väg härifrån och andra som kom hit och letade plats. Vi lyckades parkera husbilen på parkeringen utanför Lidl. Jag gick in och handlade och där var det ingen trängsel.

Det kom många lastbilar med flaket fullt av vinkande och skrålande nybakta studenter. Vilken glädje det är för dom att nu ha avslutat sin gymnasietid för att fortsätta sitt mer vuxna liv.

Efter ett stopp i Rydal (posthämtningen) fortsatte vi till Seglora Camping. Utanför receptionen satt ett glatt gäng och drack kaffe och mumsade på wienerbröd som såg goda ut. Stannade till och pratade en stund. Så trevligt att träffas igen. Även ett par av våra husbilsvänner var där.

Vi körde till servicestationen och gjorde där vad vi skulle göra.

I dag parkerade vi på ställplats nummer 1 för att vi ville det och den var ledig.

Utanför mitt fönster på ställplatsen. Kom senare en lite van och parkerade där.

Det har börjat att komma hit några långliggare.

Tog fram af och gjorde pommes och kycklingben och det blev väldigt gott.

2 reaktioner till “Flöt på bra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *