Lite av varje

Detta är en bild i från Saltemads camping där jag gick en morgonpromenad med Zacko för 10 år sedan.

2023-05-30

Lite sval morgon, 15 plus, soligt, molnfritt och ingen vind. Gick en sväng på parkeringen med mina stavar. Skönt att komma ut en stund.

Mitt på dagen körde vi till Svetskompaniet och parkerade på baksidan. Tog ut Rulle till Hasse så han kunde gå runt och lyfta ut gasoltuben. Sedan gick jag in till servicedisken. Där frågade en trevlig tjej om jag behövde någon hjälp. Och det behövde jag. Fick all hjälp som jag behövde. Hon gick ut till husbilen och hämtade tuben, kom in och tog betalt och sedan gick hon ut med den nya tuben och lyfte in den. Det kallar vi mycket utmärkt service, det blir man glad för. Gasolen, en PA11 kostar numera 365:-.

Fortsatte till Rydal där vi stanna för kaffe och macka.

Nästa stopp blev i Borås på den stora och lättillgängliga parkeringen utanför ICA. Där finns också ett apotek som jag besökte. Köpte där Treo och Paracetamol. Det behövs ibland.

Hade pratat om att vi skulle övernatta i Borås och vi körde till parkeringen utanför Ryahallen. Vi parkerade där vi har stått många gånger tidigare.

Bodde här från 2007 till 2011 när vi hade en lägenhet i närheten. Vi trivdes bra där tills vi bestämde oss för att bo i husbilen på heltid. Och det trivs vi fortfarande med.

Panerad stekt fisk med pulvermos och färdigköpt dill-citronsås. Smakade bra.

I morgon är det dag att köra besiktiga husbilen. Hoppas det går bra!

2 reaktioner till “Lite av varje”

 1. Nog är det skönt att lägga sig på kvällen och vila sin lekamen.
  Vi har stått en helg på Saltemads camping för sådär tjugo år sedan och jag kommer ihåg att det var väldigt fint att gå med hundarna där.
  Så bra service du fick med tuberna.

  Ha det så bra !!!

  1. Nu väntar min sköna säng på mig.
   Det är fortfarande fint att stå på den campingen och att gå ut med vovvarna.
   Den servicen är så bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *