Mycket underbar utsikt

2023-05-07

Lätt gråmulen morgon och 15 plus. Vet inte om det blåste för jag gick inte ut. Vaknade alldeles för tidigt med nästäppa så det var lika bra att lämna sängen redan halvåtta. Hasse var också vaken.

Elverket gick igång så jag tog fram kaffebryggaren och bryggde en kanna kaffe. Hasse tyckte det var så gott med en mugg kaffe i dag innan vi skulle köra.

Jag satte mig en stund vid datorn och kolla lite hit och dit. Packade sedan ihop och körde iväg vid halvniotiden.

Körde ut på motorvägen och det var mycket lite trafik och inga tradare. Skönt att slippa dom tyckte vi. Mycket fin väg med bra beläggning. Skiftade motorväg några gånger. På en var det lite mer trafik för att vid nästa skifte inte vara någon trafik alls.

Passerade en del betalstationer. Skiftade motorväg några gånger. På en del var det lite mer trafik än på andra. Men trafiken var långt ifrån tät vilket var skönt.

Verkar som att på några så är både biljett och kvitto borttagna. Bara att lägga betalkortet mot avläsaren så är det klart. Behöver inget kvitto för jag få omedelbart summa i appen ”Spendwise” som jag har. Hur bra som helst.

A 79 körde vi sedan på. Det är många mil på en nybyggd väg. Bara så skön att köra på. Perfekt underlag och många fina rastplatser.

När man kör denna väg uppe i bergen så har man en vidunderligt vacker utsikt. Det är grönskande fält med betande/sovande vita kor. ibland träd längs med vägen, och allt är så otroligt vykortsvackert. För att göra dessa vackra vyer rättvisa så ska man nog vara professionell fotograf. Jag kan inte göra det med min lilla kamera. Men oftast räcker den till.

Utsikt från min dörr på eftermiddagen.

Kul liten husbil som tyckte det var lämpligt att bara slänga ut något ifrån bilen på asfalten utanför. Sedan så körde den iväg!!

2 reaktioner till “Mycket underbar utsikt”

 1. Färden verkar gå bra för er. Skönt att det inte var så mycket trafik men det kan ju bero på att det idag den 8 maj är röd dag och alla är lediga. Så man har nog startat ledigheten någon dag tidigare.

  Hoppas resten av er resa blir lika fin.

  Kör försiktigt och ha det så bra !!!

  1. Det flyter på bra.
   Tack det hoppas vi också.
   Kör alltid försiktigt. Tack.

Kommentarer inaktiverade.