Tröttsamt i dag

En staty som finns här i Peniche

2023-04-11

Kändes något svalare i dag på morgonen när jag gick ut. Absolut inte kallt men eftersom det var mulet så var det bara sådär 17 plus vilket vi tyckte var helt ok.

Blev varmare sedan när molnen försvann. Uppemot 24 härliga plusgrader.

Så var det dags för oss att köra och handla i dag. Bara en kort tur till Aldi som vi gillar att handla hos. Ligger nära och har en mycket bra och stor parkeringsplats där vi kan parkera utan problem väldigt nära ingången.

Jag tog mina stavar och gick för att hämta en kundvagn. Dom är så djäkla stora, kundvagnarna alltså. Gick in i affären och skulle ta upp min inköpslista från fickan. Den fanns inte där för den hade jag glömt i husbilen på köksbänken. Jaha då fick jag klara mig utan den och fick använda mig av mitt minne!

Jag började gå runt i affären och fylla på min jättestora kundvagn. Dom är så stora här. Mycket blev det i alla fall. Kom ihåg att köpa nybakta frallor i dag. Dom njöt vi av till kaffet när vi hade parkerat hemma igen. Med salami och brieost vilket var jättegott.

Packade in vad vi hade handlat och det gäller att få allt på rätt plats för att sedan kunna hitta det. Är min uppgift och när Hasse vill hitta något så får han fråga mig för han har ingen aning om var det finns. Räcker så bra att jag vet var allting finns.

Var så trött i kväll så det blev bara en enkel macka med bacon och ägg i kväll. Men så gott det är. Lyxade det till det med goda små tomater som jag köpte i dag.

4 reaktioner till “Tröttsamt i dag”

 1. Så ni hade en inköps dag ni också. Så skönt när skåpen är fyllda. Våren här nere är helt fantastisk och man njuter av att ha öppen dörr och värmen strålar in.

  Ostarna här nere är så smakrika och vi njuter varje dag av dem. Man lär sig göra nya rätter där det ingår ost och det tycker JR är så roligt.

  Ha det bra!!!

  1. Vill gärna fylla på när jag tycker det ser lite tomt ut.
   Jag älskar ost i alla former det är så gott. Det kan ju verkligen smaksätta mat på olika sätt.
   Din JR har ju blivit mycket matlagningsintresserad har jag förstått. Kan det möjligen vara något som är smittsamt??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *