Snö och mer snö

Trevligt att titta på en bild med en härlig sandstrand där man, när vi var där, kunde parkera och övernatta på strandparkeringen.

2023-03-09

På morgonen var det lite sol men kallt. Någon plusgrad i solen men annars minusgrader. Jag tog på mig några lager kläder och så gick jag ut på en något kortare tur. Träffade grannen som var ute med sina hundar. Han sa att det hade varit 18 minusgrader i natt. Inte konstigt att vi fick köra med gasol också för att ha det varmt.

Kollade vädret för några dagar framåt och det var inget som muntrade upp precis. Verkar som vi blir kvar här en vecka till. Känns lite trist men inget att välja på verkar det som.

På eftermiddagen började det snöa och det kom mängder samtidigt som det började blåsa en del. Skönt att slippa gå ut i detta mycket otrevliga väder. Ska tydligen hålla på i några timmar. Blir som vanligt en del skärmtid och läsning. Skönt att vi är vana vid att vara för oss själva nu när vädret är så snöigt. Men så klart tråkigt att knappast kunna gå utanför dörren.

Eftersom vi inte kommer att kunna köra någonstans så får jag handla på Coop och få varorna hemkörda. Blir inte förrän på måndag men jag börjad handla i dag och bokade tid för hemkörning. Om jag vill lägga till eller ta bort något så går det bra ända tills söndagskväll. Så bra det är med att handla online och med hemkörning.

Så gick denna dag och kväll och hoppas att det inte blir så kallt i natt och inte snöar något. Helst ingen snö i morgon heller.

Dessutom är det roligare!!

4 reaktioner till “Snö och mer snö”

 1. Uj, så mycket snö ni fått. Vi är så glada att värmen kommit tillbaka och
  vi kan vara ute mer.
  Vi hade +20 idag så det är lite skillnad mot temperaturen i Sverige.
  Bra med hemkörning av mat som nu finns överallt. Vi har samma här också och även så att man kan beställa,betala och så får man en kod och kan hämta maten i en viss lucka. Bra för stressade föräldrar.

  Ha det så bra !!!

  1. Underbart med värmen hos er.
   Hemkörning är bra. Finns numera många bekväma och snabba sätt att få hem sina varor.

 2. Hoppas det är det sista snöovädret så att ni snart kan njuta av vårvärmen.
  Vi har bara 20 dagar kvar nu innan vi drar hemåt. Jisses vad tiden går fort, tack o lov har de lovat soligt o fint väder framöver.

  1. Det hoppas vi verkligen.
   Dom sista dagarna brukar rusa iväg med raketfart. Njut nu av det varma och sköna vädret innan ni drar iväg norrut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *