Storhandlat

En bit av naturen utanför ställplatsen i Fonte Santa i Portugal.

2023-01-20

I natt hade det kommit mer snö. Det var tungt och blött. Vid 9 tiden hörde jag att grannen var ute och skottade runt vår husbil och på vägen till servicehuset och latrintömningen. Plusgrader, 2-4, så det var inte så kallt. Det var ingen blåst heller.

Jag gick ut en liten sväng på den del som var skottad. Fortsatte ut på det blöta snötäcket och där blev det snabbt ”snöstyltor” under skorna. Mycket obehagligt och svårt att gå så det blev inte så många steg där. Gav upp och gick in.

Kollade på väderprognosen för några dagar framåt. Osäkert väderläge verkar det som. Kan bli så att det är vinterväglag och blir det så kommer vi inte att köra någonstans. Då valde jag att handla på Coop on line i dag. Tar sin lilla tid det också. Köpte på mig en del basvaror som är tunga och skrymmande att hantera. En del frysvaror handlade jag också. Men det var också en del som började ta slut och som enligt mig är nödvändigt att få hem. Har börjat använda kyl/frys som finns i köket i servicehuset. Är ju bara vi och en till som använder det för närvarande. Får varorna hemkörda på måndagskväll. Bekvämt och bra.

Pyttipanna, från frysen, med stekt ägg och rödbetor smakade bra och vi blev mätta.

Hoppas snön har försvunnit till i morgon.

Även om det inte är så kallt så tycker jag att det är alldeles för kallt.

2 reaktioner till “Storhandlat”

  1. Någon mer snö har vi inte fått och solen är väldigt varm så en stund på dagen tillbringar vi ute. Men kvällarna och nätterna är kyliga.
    Pytt i panna lyckades JR laga och till vår lycka hittade han inlagda rödbetor också. Visserligen hackade men smaken var inte fel.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.