Nytt år med oskrivna blad.

Detta är utanför badhuset i Silves. I bakgrunden ser man en massa husbilar som har parkerat. Det var då gratis och tillåtet att parkera runtomkring i parken.

2023-01-01

Dags att i dag inviga min nya dagbok för 2023 vilket känns roligt. En massa oskrivna blad som jag nu tänker fylla med lite av varje som händer om dagarna.

Blir lite väder som vanligt. Det har varit 5 – 6 plusgrader, ingen blåst med en del regn. Det var även snöblandat regn en stund på eftermiddagen men inget vitt som blev kvar på marken.

Bytte även ut väggalmanackan som hänger på toadörren. Nu hänger den nya där med hundar på som jag köpte från Portugal. Den är mycket fin.

Dagen har varit som väntat väldigt lugn här. Har suttit en del tid och kollat på https://www.amazon.se/. Jag har letat efter en ny citruspress eftersom den jag har håller på att ge upp. Hittade en likadan som jag hade tidigare och som jag fullständigt slet ut under många års användande. Jag vet att den passar där den ska stå när den inte används. Är ju inte så gott om plats i husbilen och jag vill inte börja flytta rund på grejorna i lådor/skåp. Bättre då att köpa en i rätt storlek.

Behöver också en ny fruktkorg då den jag har knappast håller ihop längre. Otroligt hur mycket det finns att välja på! Hittade några som jag tyckte skulle passa. Samma sak där måste tänka på att den har rätt storlek så den får plats. Men det där husbilstänket är jag van vid efter alla dessa år i husbil. Ska mäta lite innan jag bestämmer mig.

Tiden gick fort under tiden som jag surfade runt på sajten. Så klart passade jag på att kolla på en del annat också. Fanns en del som jag kunde tänka mig men så var det där med utrymme igen. Här får i regel bara det som är nödvändigt plats, kanske lite annat också ibland! Men regeln är så här: Något nytt in, något gammalt ut!!

Det blev dags att fixa till lite mat till oss i kväll. Ingen pizza fast det är stora pizzaätardagen i dag. I stället blev det råstekta gott kryddade potatishalvor till schnitzel från frysen samt beasås. Smakade väldigt gott tyckte vi.

I dag har det varit många mycket bra radioprogram som vi har lyssnat på. I kväll så lyssnar jag på Karlavagnen och det är som vanligt trevligt.

Tycker absolut att det verkar troligt, eller??

2 reaktioner till “Nytt år med oskrivna blad.”

  1. För oss blev det Faijitas ursäkta om stavningen är fel men jag är inte så slängd i spanska. Det var gott men inte så jättegott. För mycket bönor som jag inte är så förtjust i. Vi får se vad verkmästaren i magen anser om den saken.
    Men man måste prova eller hur?

    Ha det så bra !!!

    1. Vet vad du menar! Hoppas verkmästaren inte blev för upprörd?
      Roligt att prova lite olika smaker ibland.

Kommentarer inaktiverade.