Mycket väntan

Underbara Calpe, en plats jag väntar och längtar efter att åter få komma till.

2022-11-17

Upp mycket tidigt, tuppen i mobilen gol vid sextiden. Masade mig upp efter en natt med dålig sömn. Vi tog oss ner till utgången och taxin kom efter några minuter. Ingen trafik så tidigt på morgonen så det gick fort att komma till sjukhuset. Eftersom vi var tidiga så blev det e stunds väntan igen. Strålningen gick fort. Väntade sedan 20 minuter på taxi vilket är helt rimligt.

Tillbaka igen så gick jag en promenad trots att det (enligt mig) var mycket kallt, plus 2 och blåsigt. Blev lite kortare i dag.

Åt lite lunch i dag. Kassler med potatisgratäng, helt ok. Äter nästan aldrig efterrätt men i dag blev det lite blåbärspaj med vaniljsås, riktigt gott. Dessutom var det trevligt i matsalen i dag. Värdinnan berättade lite anekdoter om vad som hade hänt under åren och det blev många skratt.

Sen blev det dags att vänta på taxi igen till strålningen för dagens andra behandling. Fick vänta en kort stund innan Hasse fick komma in. Ringde sen efter taxi och det var lång kö. Jag hade nummer 28 men det minskade snabbt. Efter ca 15 minuters väntan var det min tur. Men nu skulle det bara ta en kvart tills taxin kom. Efter en kort körning var åter igen framme vid ”hotellet”.

Gick till vårt rum och vilade lite. Är faktiskt jobbigt med det mesta för närvarande.

I dag var det dags för Hasse att ta sin sista cellgiftstablett. Läste på 1177 att proverna var bra och det var ok att ta pillret.

Dags för middag och i dag var det pastaskruvar med köttfärssås och sönderkokta grönsaker. Si så där!

I morgon är det strålning tidigt på morgonen så vi får gå upp tidigt igen. Ska plocka ihop lite innan vi ger oss iväg för sedan är det dags för oss att åka hem. Det ska bli så härligt att komma tillbaka till husbilen.

Ibland kanske det inte blir riktigt som det var tänkt från början!

2 reaktioner till “Mycket väntan”

  1. Nu när jag läser detta inlägg är ni väl tillbaka i hemma husbilen och kan koppla av. Kan verkligen hålla med det där sista om kroppen för just nu har jag lite knirk överallt verkar det som.
    Men det går över och vi har som tur är kort vinter här.

    Ha det så bra!!!

    1. Vi är hemma och det är så skönt.
      Vintern hos er hinner väl knappast börja förrän den är över!

Kommentarer inaktiverade.