Blev av med min mobil

2022-11-11

Jag sov faktiskt en del under natten men inte så bra. På morgonen var vädret grått och trist och så kände jag mig också. Gick ut på en promenad och började piggna till och känna mig bättre.

Det röda huset längs bort är en del av Högsbo Sjukhus där övernattningsrummen finns plus en del annat.

Var en trevlig park att promenera i. Det var rätt så milt men när det började blåsa lite så kändes det kallare.

På Högsbo serveras det frukost fram till klocka nio och så tidigt kan jag inte äta. Men det gå så bra att ta vad man vill ha i kylskåpet och bröd finns alltid framme. I dag tog jag en tallrik naturell yoghurt med nyponsoppa och cornflakes, smakade väldigt bra. Cornflakes har jag inte ätit på år och dar men jag tror jag kommer att köpa hem ett paket för det smakade gott.

Satt några timmar på rummet och kollade på internet. Vid tolv så hade vi packat ihop och checkade ut, lämnade nyckeln till personalen. Satte oss i ett av dagrummen en stund. Taxin kom och hämtade oss strax efter ett och körde oss till Sahlgrenska. Vi kom fram till huvudentrén och släpptes av där. Gick bort till Espresso House och beställde en varma macka och kaffe till oss. Smakade väldigt gott precis som det har gjort dom andra gångerna.

När vi hade ätit så flyttade vi oss en bit bort och satt och tittade på folk en stund vilket för det mesta är rätt så underhållande. Efter en stund så gick vi bort till strålningen och satte oss utanför rum 9. Dom var lite försenade så vi fick vänta en stund. När Hasse sedan kom in så gick det fort.

Beställde en taxi till oss och den skulle komma efter en halvtimme vilket den också gjorde. När jag hade krånglat in mig i baksätet och satt mig så kände jag att min mobil inte fanns i min ficka. Jag hojtade till och ”rusade” upp och ut. Dom hade precis stängt dörrarna och jag kom inte in. Den vänliga taxikillen kom och hjälpte mig. Han hittade en knapp som han tryckte på och efter en kort stund kom en personal och öppnade. Jag förklarade situationen och hon gick och kollade i stolen där jag hade suttit och där låg mobilen. Hon kom och lämnade den till mig och jag blev mycket glad. Har ju några kontokort där också. Faktiskt första gången jag har varit så slarvig och stoppat mobilen bredvid fickan. Brukar jämt kolla att den finns med mig. En borttappad mobil är detsamma som en mindre katastrof!

Sedan så kom vi iväg mot Seglora. Körde genom ett trafiktätt Göteborg och efter några mil motorväg så blev det grusvägen, puh. Men vi kom hem till husbilen och det var väldigt skönt. När jag öppnade dörren och gick in så kändes det bara så härligt att vara hemma igen.

I kväll blev det leverpastejmackor och kaffe vilket smakade så bra.

Nu är det helg och vi ska inte göra något alls har vi tänkt. Mer än det mest nödvändiga!!

2 reaktioner till “Blev av med min mobil”

  1. Förstår om ni är trötta efter detta ni varit med om. Skönt att vara hemma förstår jag.
    Det kommer fler gånger har jag förstått och inte blir det roligare. Hemma är ju ändå bäst.

    Ha det så bra!

    1. Det är väldigt tröttsamt för närvarande. Men det kommer att bli värre innan det vänder och blir bättre!

Kommentarer inaktiverade.