En del väntan

2022-10-28

Denna morgon var mulen, 14 plus , vindstilla och regnet hade dragit förbi under natten så det var uppehåll. Tog en mini promenad och tog sedan ut Rulle.

I dag var taxin försenad, skulle kommit halv nio men kom först tio över nio. Dom ringde ifrån reseservice och meddelade oss förseningen. Vi hann ändå i tid till Sahlgrenska så det var helt ok. Det var nästan vi hamnade på grusvägen även i dag. När chaffisen svängde ut på den så stannade han efter några meter och sedan backade han tillbaka. Det blev Viaredsvägen i stället vilket vi tyckte var bra.

När vi hade kommit fram så gick vi i en lång bred korridor för att komma till rätt hiss och i den åkte vi upp en våning. Hasse anmälde sig och så satte vi oss i väntrummet. Efter en kort stund kom en sköterska och hämtade oss. Blev visade till ett litet rum där vi fick info om vad som skulle hända i dag. Sedan skulle Hasse vila ostört så jag gick ut och satte mig i ett annat väntrum. Efter ca tre timmar var det klart med denna PET röntgen.

Vi tog oss sedan bort till Espresso House för att äta en varm macka och dricka kaffe. Hungern var stor för Hasse hade fastat hel dagen och jag hade inte ätit något heller (frivilligt). Hur som helst så smakade det jättegott och vi blev så mätta.

Ringde efter en taxi och idag fick vi vänta en och en halv timme innan den skulle komma. Så kan det också bli ibland. Den kom tio över tre och det var en kvinnlig chaufför i dag (den andra som vi har åkt med). Hon var extremt pratglad och mycket rolig och trevlig. Faktiskt så pratade vi hela vägen hem vilket aldrig har hänt förr. Vi hade samma typ av humor så det blev väldigt mycket skrattande. Förresten så blev det samma väg hem.

Som vanligt var det skönt att komma hem igen och sätta sig i soffan och koppla av. Eftersom ingen av oss var hungrig så gjorde jag ingen mat till oss i kväll. Skönt att slippa tyckte jag.

Nu hoppas vi att det blir lugnt över helgen utan taxiresor och väntrum.

2 reaktioner till “En del väntan”

 1. Har åkt med väldigt trevliga taxichaufförer och ibland är det skönt att de är tysta och andra gånger är det roligt att få sig en pratstund.
  Så nu har ni en helg utan en massa projekt vilket jag tycker är skönt.
  Själv håller jag på att söka ett franskt körkort och det tar jag i etapper. Har ordnat de två första sakerna och sedan tar jag nästa. Allt administrativt ska man vara noggrann med.

  Ha det så bra !!!

  1. Beror ibland på vilket humör man är på!!
   Nu ska vi bara göra ingenting!!
   Det verkar att vara rätt så komplicerat. Alltid bra att vara noggrann, sparar i regel en del tid och irritation.

Kommentarer inaktiverade.