Överraskad!!

2022-10-24

Gråvädret fortsatte i dag också, 10 plus och bara en väldigt svag vind. Lite regn då och då föll över oss, inga större mängder.

En full påse med smutstvätt dök upp från ”ingenstans” i dag. Tyckte väl att det var lite tomt i garderoben. Ingen kö till tvättmaskinen så jag gick och hämtade nyckeln i receptionen. Sedan gjorde vad jag skulle och efter en del timmar var det klart och torrt.

I dag överraskade Hasse mig. Han kom med ett mat förslag! Köttfärslimpa tyckte han att det var längesedan vi åt. Visst var det så! Fanns köttfärs i frysen som jag tog fram och tinade. Så blev det köttfärslimpa med kokt potatis och gräddsås, lingon och ättiksgurka till middag i kväll. Det smakade väldigt gott.

I morgon är det dags för Hasse att lämna blodprov igen. Det kör vi till Kinna för att göra och då ska Hasses PICC – line också läggas om. Ska vara där redan halv nio så det blir ingen sovmorgon men det hade jag i dag. När vi ändå är ute med husbilen så passar vi på att köra och handla vad som fattas. Inköpslistan har växt till sig rätt så bra dom sista dagarna. Börjat bli lite tomt i kyl/frys och skåp.

2 reaktioner till “Överraskad!!”

 1. Vad lustigt jag tänkte just på att det skulle vara gott med köttfärslimpa idag på dagen. Här finns ju inte blandfärs men vi köper nötfärs och fläskfärs som vi blandar = blandfärs.
  Men vi hade bestämt oss för skinkcrepes med resten av potatissalladen idag så det fick bli det.

  Idag fick vi en sommardag igen. Normalt höstväder här.

  Ha det så bra !!!

  1. När vi är i Portugal får vi också göra egen blandfärs.
   Men ni åt ju gott i alla fall.
   Regn och regn, normalt här fast varmt för oktober, 10 – 15 plus.

Kommentarer inaktiverade.