Solen tittade fram

2022-10-03

Dimman låg tät över nejderna denna morgon. Det var 13 plus men det kändes inte så kallt. Berodde kanske på att det var helt vindstilla och inte ett löv rörde på sig.

Mitt på dagen hade solen tagit bort dimman och lyste lite blekt men vänligt ner över oss. Senare på eftermiddagen blev det bara lite spridda moln och solen var i härskande läge. Riktigt varmt var det ett tag. Fick passa på att gå ut lite då.

En bild av en del av naturen som finns här.

Kokte spagetti i kväll och öppnade en glasburk med köttfärssås som jag värmde. När jag hade lagt upp det på tallriken så stödde jag över frikostigt med riven parmesan. Tycker det smakar så bra. Väldigt lättlagat och snabbt vilket känns skönt ibland.

Bild från en Wochenmarkt i Visselhövede för 8 år sedan.

2 reaktioner till “Solen tittade fram”

 1. Ser verkligen höstlikt ut på ditt foto. Där är vi inte ännu utan idag har vi haft +29 och sol. Men man märker att solen står lägre nu och det blir svalt så fort den går ner vid åtta ungefär.
  Vi är ute så mycket som möjligt och idag tog jag min första ampull med d-vitamin. Här skriver vår läkare ut det på recept och man ska ta en ampull en gång i månaden. Jag tar ingen under sommaren men under hösten och vintern gör jag det.
  Idag åt vi Lidls lasagne som är så god.

  Ha det så bra !!!

  1. Härligt med värme och sol.
   Lätt att få brist på D-vitamin under vintern så det är ju bra med ett tillskott.
   Lasagne ska jag skriva upp på min inköpslista.

Kommentarer inaktiverade.