Flyttade en liten bit

2022-09-25

Lätt regnig och mulen morgon. Det var 14 plus och helt vindstilla. Uppehåll när jag gick min vanliga morgonpromenad. Kom sedan lite regn men det drog sedan vidare för att vattna någonannanstans. Hit kom det inte mer regn under dagen men det var mest mulet. Solen försökte tränga bort molnen men i dag gick det inte så bra.

Under förmiddagen körde dom flesta fordonen i väg och det blev rätt så tomt igen.

Fick stopp i avloppet i vasken i köket. Händer ibland. Löstes upp med bikarbonat och ättika och tog även hjälp av en vaskrensare. Nu rinner det ut igen som det ska.

Den marinerade vitlöken har nu stått några dagar. Dags att smaka på det. Väldigt gott tyckte jag. Möjligen lite för mild viklökssmak men väldigt aromatisk med smak av örterna.

I dag flyttade vi husbilen till platsen framför som har nummer 9. Sker lite ombyggnad här och i morgon ska dom börja jobba där vi stod. Nu fick vi lite ny utsikt.

Färdig pulled pork (bara att värma) åt vi med kokt ris och inlagd rödlök. Smakade mycket bra.

I morgon är det dags för att åka till Borås Lasarett. Denna gång ska Hasse först till röntgen och sedan till ortopeden för kontroll och undersökning av vänster ben.

Det är just det man borde göra.

2 reaktioner till “Flyttade en liten bit”

  1. Tänk, jag får nästan lite ångest när det är dags att göra någon större sak som innebär tidiga morgnar och att ändra på rutiner. Man blir bekväm när man blir äldre. Åtminstone jag har blivit det.
    Byte av plats att stå på är helt ok, men visst är det lite jobbigt kan jag tycka.
    Usch, vad jag gnäller men livet ska vara skönt och trevligt.

    Ha det så bra!!!

    1. Visst blir man bekväm det har jag också märkt. Är faktiskt mycket skönt när det mesta ”är som vanligt”. Vilket det inte kommer att vara för oss den närmsta tiden.

Kommentarer inaktiverade.