Lungt

2022-09-07

Lite höga skyar i dag och 17 till 20 plusgrader under dagen. Natten hade som vanligt varit kall med vid femtiden på morgonen varit omkring 5 plus. På vissa platser så hade det faktiskt varit minusgrader. Inte många men ändå! Men bara med lätt morgonfrost som snabbt försvann.

Eftersom vi hade postutdelning i dag så körde vi en liten sväng till Rydal för att hämta posten. Det fanns ett brev i från VGR det var allt. Det var ett provsvar som visade att den polypen dom hade testat var positivt och inget att bekymmra sig för. Det hade vi tidigare läst på 1177. Återbesök om 3 år.

Körde sedan tillbaka och parkerade på vår hemplats, kopplade in elsladden igen och så var allt som vanligt igen.

I morgon så ska vi till Sahlgrenska i Göteborg för ett läkarbesök. Information om den behandling Hasse ska genomgå.

Vi ska vara där klockan 15.00 och taxin kommer och hämtar oss 12.30. Besöket på sjukhuset är beräknat att ta ca en timme så det blir en lång eftermiddag med en sen hemkomst. Det är samtal och information om Hasses behandling som han ska genomgå nu.

Har sparat tunnbrödsrullarna för att ha dom att äta i morgon. I dag åt vi vi stekta skivor av fläskyttefilé med kokt potatis och Beasås. Smakade som vanligt gott.

2 reaktioner till “Lungt”

  1. Oj, då har ni varit på Sahlgrenska idag då. Tänker att det är en del att fundera och tänka på ikväll.
    Fläskytterfilé är så gott. Vi har ätit fyllda tomater med ris idag.
    Tänker på er.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.