En vanlig tisdag

2022-08-30

Lite små moln uppe på himlen i dag men mest sol. Lite friskavindar och omkring 20 plus. Tycker det är bra väder för att vara i slutet av augusti.

Trots bristen på aktiviteter i dag så gick tiden väldigt fort vilket jag egentligen alltid tycker att den gör. Men vid närmare eftertanke så gjorde jag ju en hel del idag. Lite sopning/dammsugning som vanligt, diskade eftersom det behövdes i dag, tömde sopor och även latrin. Det var ju faktiskt en del som jag gjorde. Förutom att ta ut Hasses Rulle så att han kunde gå en promenad i dag och att sedan sätta in den på kvällen igen efter att själv ha gått en liten sväng i den härliga kvällen. Var så soligt och skönt.

I morgon kommer det att bli en lång och jobbig dag. Hasses sjukresetaxi kommer och hämtar oss redan tjugo minuter i sju i morgon bitti för att resa till Borås lasarett. Ska vara på nukleär medicin kvart över åtta och där för att genomgå en röntgen. Hasse ska sedan vara kvar för en ny röntgen efter 4 timmar där. Tror att det är så de kommer att vara? Han få röra sig fritt var som helst då. Vi kommer då att förtidsrösta vilket går att göra på lasarettet. Så himla bra att passa på när vi ändå är där. Kanske kommer vi att titta lite på museet då.

Kanske blir det en liten kort promenad till sjukhuskiosken där Hasse då kan få köpa en korv med bröd. Då kommer han att bli så glad.

Har ett paket att hämta på apoteket där i morgon. Så bra service tycker jag!

2 reaktioner till “En vanlig tisdag”

 1. Hoppas allt gått bra idag med röntgen och att Hasse fick sin korv med bröd. Det kan göra vem som helst glad. Älskar det.
  Vi har kört en lång sträcka idag och kom inte hem tomhänta denna gång. Nu har vi att göra ett tag framöver och det känns bra.

  Tänker på er och önskar en fin början på september.

  1. Det gick bra men tog lång tid.
   Tyvärr blev det ingen korv.
   Hoppas det går bra med Lilleman.
   Önskar er detsamma.

Kommentarer inaktiverade.