Bara en enkel måndag

2022-08-29

Väldigt blåsig morgon och dag.

Det fanns under dagen en del vita moln som svävade omkring högt upp i den klarblå himlen. Solen lyste ner över oss och. Det var omkring 20 plus under dagen.

Var ändå rätt så skönt under dagen då vi kunde sitta med det mesta öppet under dagen. Gillar att få ett flöde av frisk luft genom husbilen.

Hände i stor set ingenting under dagen. Kom någon enstaka husbil samt en bil med taktält. Säsongen börjar ta slut.

Stavgångpromenad med Gustava på förmiddagen och det kom igång min gamla kropp en del.

Satt sedan mest med datorn och internettande det en del. Läste även en del på min läsplatta. Väldigt lugnt och så skönt.

På kvällen så blev det en promenad med Rulle rullatorn.

Gick en fin promenad längs med Viskan. Det är så grönt och skönt här.

Spagetti med färdig köttfärssås Bolognese var lättlagat och gott i kväll. Innehåller faktiskt 17 % köttfärs. Men det viktigast är ju att det smakar bra!!

Denna smakar helt OK och jag ska köpa några burkar att ha i reserv på Lidl nästa gång vi kommer dit. Bra att ha i reserv att ta till vid behov.

Bilderna är tagna med kameran på min nya telefon. Jag håller på med att lära mig hur den fungerar. Finns så många funktioner. Min Moto är faktiskt mer en kamera och dator än en telefon men den fungerar faktiskt som en telefon också.

3 reaktioner till “Bara en enkel måndag”

 1. Bra att du kämpar på med Gustava. Tycker att kameran i din mobil tar helt ok bilder. Hade en sony tidigare då den skulle ha bästa kameran men tycker att min nuvarande samsung tar bättre bilder. Tror de flesta mobiler är likvärdiga idag. Det är väl mest tycke och smak.
  Samsung är mycket populära här nere och så en del märken jag aldrig hört talas om.
  I morgon är det onsdag och både vi och ni ska på utfärd. Hoppas allt går bra för er.

  Ha det så bra !!!

  1. Hjälper väl till med att hålla den något fallande formen på lite tillbakagång.
   Dagens mobiler verkar att ha satsat på att ha bästa kameran. Vissa har ju upp till 5 kameror. Min har 3 på baksidan och jag har endast använt 1 av dom. Bilderna blev bra. Och så klart en för att ta selfie vilket jag aldrig har gjort och troligen aldrig kommer att göra.
   Så blir det resa av i morgon. Men er resa kommer förhoppningsvis att bli spännande, rolig och givande. Lycka till med att hämta hem Lilleman.

Kommentarer inaktiverade.