Höst på gång?

2022-08-27

Mulet på förmiddagen, vindstilla och det kom lite lätta skurar under dagen. Några uppehåll under dagen och på eftermiddagen så slutade det regna.

Redan strax innan 6 började det skymma lite så det kändes lite höstlikt. Vissa träd har redan börja släppa ner sina lätt brungula blad.

Kom hit några husbilar i dag och ställde sig på campingen/ställplatsen. I två av dom fanns det folk som vi känner sedan många år tillbaka. Hasse gick bort till receptionen där det satt en del folk och umgicks ett tag. Jag valde att stanna kvar hemma.

På kvällen åt vi kräftor som jag hade köpt på Ica i går. Dom var så fint upptinade efter att fått god tid på sig. Smakade gott, det var länge sedan.

Läste klart ”Pittbull” av Anne Mette Hancock. Väldigt spännande och en mycket intressant handling. Det är mycket som händer och tempot är högt. Lite romantik smyger sig också in i handlingen. Slutet är helt oväntat och egentligen rätt så upprörande.

Baksidestext:

Journalisten Heloise Kaldan skriver en artikel om Röda Korsets vaktjänst, ett system där volontärer ger en hjälpande hand till människor som ligger på sin dödsbädd. Under researcharbetet möter hon Jan Fischhof, en cancersjuk äldre man från Södra Jylland. Han berättar för Heloise att han i sin ungdom var inblandad i ett mord, som han nu fruktar att Gud kommer straffa honom för.

2 reaktioner till “Höst på gång?”

  1. Idag har vi haft varmare än igår och därför har JR hållit upp med att jobba med trädäcket. Men golven fick sig en rengöring då vi struntade i det förra söndagen.
    Men sedan körde jag poolhäng med jordnötter och ett glas lättvin.
    I morgon blir det annat.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.