Gick bra i dag

2022-08-12

Sov dåligt i natt och något annat var inte att vänta. Uppe vid sextiden, endast 13 plus ute. Gick ut för att ta fram Rulle, kändes svalt vilket det ju också var. En del dagg på gräset gjorde att blev våt om fötterna.

Taxin som skulle hämta oss var i god tid och resan till Borås sjukhus gick snabbt. Var väldigt lite trafik. Vi checkade in och börja gå till avdelningen. Vi var i mycket god tid så vi fick vänta en stund. Bättre det är att komma linkande med andan i halsen.

Hasse blev hämtad och jag följde med för att se var han blev av. Sköterskan visade in honom till ett omklädningsrum där han skulle byta om till så charmiga vita sjukhuskläder. Jag följde med in och hjälpte honom med att hänga in sina kläder i ett skåp med lås och jag tog hand om nyckeln.

Undersökningen ville jag inte vara med på så jag gick ut och satte mig i väntrummet och läste. Efter ca 40 minuter kom sköterskan och sa att Hasse var klar. Då låg han på en säng och såg relativt pigg ut. Fick en stol och satte mig bredvid sängen. Hasse fick en kopp kaffe, ett glas saft samt en knäckemacka som han tyckte smakade bra. Jag drack en del av saften för jag var törstig.

Hasse var sedan klar för att gå när han ville. Gick till omklädningsrummet för att byta om till sina egna kläder. Tog inte så lång stund förrän vi var på väg till utgången. Jag ringde efter en sjukresetaxi och den skulle komma om en halvtimme. Den kom tidigare och det var ju bra.

När vi steg ur taxin strax efter elva så möttes vi av en mur av solig värme. In i husbilen och öppnade allt. Tog fram kaffebryggaren för nu ville vi ha en kopp i lugn och ro.

Satte mig i min hörna vid min dator och surfade runt lite. Det var varmt och det kändes skönt att det fläktade lite ibland. Slumrade till en stund och var trött resten av dagen. Piggnade till en del när det började bli svalare på kvällen.

Blev en sen middag i dag för vi var inte så hungriga. Blev färdiga köttbullar med spagetti i en god tomatsås med lök och vitlök. Vid serveringen strödde jag på rikligt med riven parmesan.

Sen var vi trötta och Hasse var så klart tröttast efter dagens undersökning så han gick och la sig rätt så tidigt.

4 reaktioner till “Gick bra i dag”

    1. Mycket väntan men jag tycker det flyter på bra i alla fall. Det tar lite tid att analysera prover och röntgenresultat. Men vi kan på 1177 få resultat och svar rätt så snabbt. Fungerar väldigt bra tycker vi.

Kommentarer inaktiverade.