Aldrig kan man allt

2022-06-09

15 plus, svag vind och helmulet. Blev den vanliga promenaden med Gustava och förlängde den något.

Vädret under dagen var sedan mulet, svag vind och varmt, 20 – 22 plus och lite kvavt.

Sedan så var det dags för lite administration. Det gällde anmälan om olycksfallet till försäkringsbolagen. Det är min avdelning att sköta det. En massa uppgifter att fylla i. Skönt att man kan göra det digitalt i lugn och ro.

Dags att fylla vatten i tanken för det började bli lite tomt. Denna gång fick Hasse sitta vid husbilen och hålla i slangen till påfyllningshålet. (Det brukar jag göra annars). Jag fick gå bort till kranen och skifta om kopplingarna så rätt slang blev ansluten. Har aldrig gjort det förr så Hasse fick vägleda mig. Inget svårt alls. Drog sedan ut slangen och gick bort med den till Hasse. Gick tillbaka och satte på vattnet. Allt gick bra och tanken blev full.

Sedan skulle jag dra in slangen i rullen igen och det gick inte alls. Försökte en stund men det gick inte alls. Gav upp och fick gå be om hjälp. Det fick jag så klart. Killen visade mig hur jag skulle göra och det var ett litet knep. Man skulle liksom låsa slangen och sedan göra en lite knyck så låsningen upphörde och sedan rullade den så snällt upp sig själv. Så lärde jag mig något nytt i dag.

Strax innan 5 började det regna och det var helt enligt prognosen.

Så tycker jag också

2 reaktioner till “Aldrig kan man allt”

Kommentarer inaktiverade.