Ökensanden har kommit hit

2022-03-16

Hel mulet i dag på morgonen och det var det även resten av dagen. Det var 15 plus med mindre variationer under dagen. Himlen såg lite svagt sandgul ut. Såg på husbilens akter att det på vissa ställe var lite gult av sand. Undrar hur solcellen ser ut nu? Är nog dags att rengöra den. Hoppas att inte sanden har blivit som cement vilket vi har varit med om tidigare. Det var i Calpe för rätt så många år sedan. Då låg den gulröda sanden som ett tjockt lager cementerad sand på husbilarna. Det var väldigt svårt att få bort. Den gången fick vi lov att tvätta våra husbilar på ställplatsen där vi stog då. Tog inte så lång tid förrän avloppet hade slammat igen och alla fick ta en paus så att avloppet fick bli renat. Så var det då. Kanske är det så nu också?

”Grannen” körde iväg under förmiddagen och det kändes med en gång mycket luftigare här. Och det kom ingen och parkerade bredvid vid oss och det kändes bara så bra. Blåsten ökade under dagen och vi började att gunga till lite i vindbyarna som hade ökat i kraft under dagen.

Inte så mycket folk ute här under dagen. Men dom som vi såg var väl påbyltade. Det behövdes verkligen för det var kallt och blåsigt. Och det gällde oavsett om man var portugis eller från norra Europa.

I kväll så åt vi en räkomeletter till middag. Den gjordes med en burk räkstuvning samt lite med extra räkor. Smakade jättegott i kväll.

Engelskt ordspråket

Dumheten är mycket farligare än ondskan, ty ondskan tar då och då ferie, dumheten aldrig.

2 reaktioner till “Ökensanden har kommit hit”

  1. Lite trist väder nu tycker jag och det gäller att vänta.
    En dag är solen framme igen och med den värmen. Vi får leva på hoppet när det gäller både det ena och andra.

    Ikväll blir det pizza för oss som tröst.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.