Sitt inte för länge

2022-03-07

Lätt mulen morgon, ingen vind och 14 plus. I dag kändes det lite varmare i luften fast det inte var någon sol och det var skönt. Blev lite sol mellan molnen sedan under dagen och det blev några promenader. Fanns ingen kyligt vind i dag.

Försökte att röra på mig lite mer i dag. Alltså att inte sitta stilla för lång stund. Men när man liksom har hittat den där jättesköna sittställningen så känns det inte så vidare motiverat att resa på sig. Tog emot några gånger men jag fortsätter att jobba på med detta. Detta projekt kallar jag för ”Upp och rör på dig”.

Det var mycket om Ukraina på radion i dag. Pratades mycket om allt hjälparbete och olika insamlingar som nu görs av många människor och olika organisationer. Hörde att det var en del som öppnar sina hem för flyktingar som kommer hit. Finns en mycket stor vilja i Sverige att ställa upp för folket i Ukraina och jag tror att det finns det i hela Europa också.

På kvällen började det regna en del och det ska det tydligen göra hela natten. Jag otroligt tacksam för att sitta i husbilen i skydd för regn och kyla.

Ett ordspråk som stämmer bra i dessa tider:

Enade vi stå, söndrade vi falla.

2 reaktioner till “Sitt inte för länge”

 1. Fast jag är inte mycket för socialdemokratiska slagord.
  Såg att bensinpriset nu är uppe i 25:-/litern i Sverige så passa på att tanka i Danmark när ni kör hem för där är priset 18:-/litern. Regeringen är duktiga på att ta in skatter, känner lite Putinvarning där faktiskt.
  Nog om politik och mer kärlek och omtanke till alla tycker jag.
  Empati är något fler borde tillämpa.

  Ha det så bra !!!!

  1. Nu är dieselpriset strax över 28:-/litern. Vi försöker alltid att tanka fullt i Danmark.
   Att kunna känna empati är viktigt.

Kommentarer inaktiverade.