Här är det lugnt

2022-02-21

Åter en solig dag med blå himmel. Bara 13 plus och svalt i skuggan. Varmare i solen men lite kallt i vinden som var svag till måttlig i dag. På eftermiddagen blev det lite lätt molnighet.

Som vanligt blev det några promenader under dagen. Försöker att röra på mig en del när vädret är bra vilket det var i dag.

Här hände inte så mycket i dag utan det var som vanligt några husbilar som körde och andra som kom. En del folk som promenerade ut och kom tillbaka senare och då ofta med några kassar som såg tunga ut.

Läste klart ”De fångade” av Karin Slaughter och den var väldigt spännande. Högt tempo från första till sista sidan. Är en del otäcka mord och rätt så mycket våld som kan upplevas som obehagligt. Boken som helhet är mycket bra tycker jag.

Baksidestext:

Män och fruar. Mödrar och döttrar. Hemligheter binder dem samman. Hemligheter som kan bli deras död.
En före detta polis med tvivelaktigt rykte hittas mördad. Blodiga spår på brottsplatsen avslöjar att det finns ytterligare ett offer: en kvinna. Men nu är hon försvunnen. När Will Trent börjar nysta i fallet leder frågorna till hans eget förflutna. Snart inser Will att hans tillvaro är ett korthus som kan fall sönder vilken sekund som helst.
Karin Slaughter har skrivit en psykologisk thriller som är så spännande att det är fysiskt plågsamt att avbryta läsningen. De fångade är ett mästerverk: intelligent, välskriven och med personporträtt som man bär med sig länge. 

Det ligger absolut något i detta påstående.

2 reaktioner till “Här är det lugnt”

    1. Nämen vad håller Turbo på med? Har hon adopterad alla småbarn i närheter som sina valpar? Har hört om tikar som har gjort detta. Det har blivit väldigt jobbigt för hundägaren. Hoppas att det inte har hänt er! Men så illa tror jag inte det är! Nu är snart löpet klart då ni kan återgå till er underbara tillvaro!

Kommentarer inaktiverade.