OS medaljer i dag

2022-02-11

Solig morgon och möjligen lite disigt vilket snabbt gick över. Ingen vind och 14 plus. Kändes riktigt skönt ute och det var det hela dagen. Härligt att kunna sitta ute i solen och njuta och där var det verkligen varmt och gott. Några uppfriskande promenader i lite svalkande skugga blev det också under dagen.

Som vanligt lyssnade vi på OS på radion i dag. Det blev guld och världsrekord i skridsko, 10.000m, helt fantastiskt bra. Sedan så blev det silver i skidskytte och även det var väldigt roligt. Gick bra för en del svenskar i dag men tyvärr inte för alla.

På förmiddagen så kom en ur personalen hit till oss med ett litet lätt paket. Det vägde nästan ingenting och innehöll Hasses nya glasögon och senilsnören i glada färger. Dom skulle komma den 18 februari men kom alltså redan idag. Bara bra tyckte vi. Glasögonen passade bra och såg trevliga ut. Hasse var nöjd och det var jag också.

I kväll åt vi köttfärslimpa med potatis runtomkring i buljongsås. Gott kryddat och det smakade bra.

Det var det som hände i dag. Lugnt och skönt.

En del av strandpromenaden i La Línea de la Concepción, här var vi för 4 år sedan. Mycket trevlig ställe med en fin ställplats. Ligger vid Gibraltar.

2 reaktioner till “OS medaljer i dag”

 1. Trevligt när paket kommer tidigare. Vi har försökt göra en beställning idag men det verkar vara många som vill göra det så vi får vänta tills i morgon.
  Helt otroligt men vi fick en kort regnskur idag. Våra växter behöver det så väl nu. Vi har inte haft regn på flera veckor.
  Blev Tikka masala för oss idag. Sååå gott.

  Ha det så bra !!!

  1. Ibland kan det gå lite segt.
   En kort skur räcker väl inte långt tror jag.
   Mycket gott.

Kommentarer inaktiverade.