Blev GULD i dag i handbollen

2021-01-30

Lätt mulen morgon och 14 plus, ingen vind. Sedan så kom solen fram och värmde oss ett tag på förmiddagen. Eftermiddagen blev lite småmulen men ändå rätt så varm.

Så här var det för 3 år sedan denna dag och då var vi i Seglora. Fy vad hemskt och kallt det var. Jag avskyr snö och kyla.

Hade ju köpt med mig en hel del färdig nyponsoppa i kartong och i dag så tog jag det sista ur den sista kartongen. Har räckt länge tycker jag. Nu går jag över till att koka egen av pulver som jag har några paket med mig. Är mycket lång hållbarhet på det. Smakar gott det också. Jag är väldigt förtjust i nyponsoppa med grekiskt yoghurt när vi är i Portugal. I Sverige föredrar jag filmjölk, gillar den syrliga smaken.

Sedan så var det dags för oss att lyssna på handboll på eftermiddagen. Nu var det final i EM mellan Sverige och Spanien. Det var en mycket spännande match och mot slutet så var det gastkramande. Höll mina tummar så hårt så dom nästan blev lite ömma men det gör inget. Sverige vann eftersom dom la in en straff i absolut sista sekunden. Stort grattis till detta fantastiska handbollslandslag till detta GULD i EM.

Till slut så tycker jag så här. Var du än befinner dig här i världen.

2 reaktioner till “Blev GULD i dag i handbollen”

  1. Varm nyponsoppa med en klick vispad grädde kunde vi få som efterrätt på söndagarna när vi var små. Gott på vintern. Nu tycker jag om att dricka kall nyponsoppa med isbitar.
    Vet att min smak kan vara konstig för en del.

    Ha det så bra!!!

    1. Inget konstig alls med det. Den nyponsoppa som jag åt när jag var liten var sådan som min mamma lagade till ifrån nypon och den var så otroligt god. Går inte alls att jämföra med dagens nyponsoppa. Men så klart kan det så klart vara ett gott nostalgiminne.

Kommentarer inaktiverade.