Fortsatt såpa

2021-01-10

Mulen morgon och ingen vind att klaga på. Det var 14 plus och tycker det är lite kallt nu. Vädret var likadant hela dagen och det blev en hel grad varmare. Ser att många invånare nu har full vinterklädsel med tjock jacka, vinterskor, mössa och vantar.

Husbilen bredvid oss körde iväg på förmiddagen och nu så blev det fri utsikt igen över ställplatsen. Inte mycket att titta på idag med det blev ljusare och mer fritt. Det var några husbilar som körde härifrån och nu är det inte många kvar.

”Dolt i skuggorna” av Karin Slaughter var väldigt spännande men också mycket hemsk. Så otroligt mycket ren ondska hoppas jag inte finns i den verkliga världen. Men tyvärr så finns det nog och än värre. Verkligheten brukar överträffa fantasin. Ibland var det så hemskt att jag fick ta en paus innan jag fortsatte läsa. Finns också en del positvt att läsa i denna kriminalroman. Annars hade jag inte fortsatt läsa den. En fin kärleksrelation som smög sig in i allt elände.

Baksidestext:

Det förflutna kommer alltid ikapp digBrottsutredaren Will Trent har äntligen funnit kärleken och är redo att blicka framåt. Men så kommer det in en anmälan om en försvunnen student, och Wills chef, Amanda Wagner, förbjuder honom att delta i utredningen. Will har svårt att förstå varför, tills han en av en slump springer in i Amanda i det numera övergivna barnhemmet där han växte upp.Försvinnandet visar sig ha kopplingar till ett brutalt fall i början av Amandas karriär. Dessutom blir det tydligt att Amanda döljer något avgörande om Wills födsel och barndom. Till slut är det oundvikligt – både Amanda och Will måste en gång för alla ta itu med det förflutna, för att förhindra att ondskan slår till ännu en gång.

Så blev det nya restriktioner i dag. Var lite oklart ett tag om dom skulle börja den fjortonde eller den tolvte. Det var den tolvte men ingen hade ändrat i statsministerns innanläsnings manus. Jag tycket det säger en del om denna nya regering. Dålig kontroll på det mesta.

Undrar ofta om vår svenska regering verkligen vet vad dom sysslar med. Verkar rätt så planlöst!! Rycker dom färdigskrivna lappar ur en hatt och så blir det som står på lappen en ny restriktion?

Och varför finns det ingen utvärdering om vad dom tidigare restriktionerna har gjort för att minska smittan i samhället.

Är det en pajasregering som vi nu har! Tror faktiskt det!

2 reaktioner till “Fortsatt såpa”

 1. Cirkus Andersson pratas det om i hela Europa och USA. Folk går på knäna då elpriserna blivit enormt höga och Damberg flinar och säger att det har blivit bra klirr i kassan denna vinter.
  Såg en så bra film igår som etsat sig fast i hjärnan. Berättar om den i min blogg idag.
  Det har varit en bra dag för oss och det trots sjukdom.

  Ha det så bra !!!

  1. Cirkus Andersson, så otroligt bra!!
   Hos många har det blivit fördubblat elpris. Telefonerna går varma till elbolagen med folk som undrar om det verkligen stämmer. Vilket det tyvärr gör. Ansökningar om att få dela upp betalningen strömmar in har jag läst. En fördubbling från 5000:- till 10000:- kan ju vara väldigt svårt att klara av för en vanlig familj. Och till det dom sanslöst höjda drivmedelspriserna.
   Så härligt att det har varit en bra dag hos er.

Kommentarer inaktiverade.