Nyårsafton

2021-12-31

14 plus, soligt och bara en svag vind. Skönt att ta en långsam promenad en bit på förmiddagen. Kom sedan lite moln och det blev växlande mellan lätt molnighet och sol. Temperaturen steg under dagen och det blev uppemot 20 plus i solen och till och med kanske lite varmare. Hur som helst så var det i mitt tycke ett bra väder.

I dag så är det sista dagen i december vilket nog dom flesta vet som läser här och i morgon så är det första dagen på ett nytt år.

Jag gillar inte att göra en summering av tid som har gått och alltså gör jag inte det. Tid som har varit har ju liksom varit!!

Denna dag har i stort sett förflutit utan att göra några större avtryck efter sig. Det har kommit hit en hel del husbilar, mest portugiser, och parkerat här. Några har ställts sig dörr mot mot dörr och tagit ut bord och stolar. Det är helt ok att göra det här. Dom vill väl sitta ute och äta tillsammans tror jag.

Blir kanske lite nyårsfirande under kvällen men jag tror inte det blir något som stör oss. Vi är ju inte så lättstörda. Och på nyråsafton får man väl låta lite tycker jag.

Vi åt enkel men god mat i kväll. Gjorde en toast med äggröra och rökt lax och det smakade jättegott. Vi är absolut inte i behov av en trerättersmeny samt champagne. Det har vi fått nog av genom åren. Gillar att även denna nyår går i lugnets tecken här.

Lyssnar på radion och det har varit så bra program under eftermiddagen och kvällen. Gillar verkligen att vi kan lyssna på P4 här genom internet. Ställplatsen har verkligen bra uppkoppling.

Till slut så önskar jag alla mina läsare ett mycket Gott Nytt År.

10 reaktioner till “Nyårsafton”

    1. Tack för det. Önskar er en god fortsättning också fast ni har riktigt vinterväder. Tar väl slut någon gång!

Kommentarer inaktiverade.