Julafton

2021-12-24

Regnet öste ner på förmiddagen och vi hörde även lite åska en kort stund som verkade att komma långt ifrån. Det var 15 plus och blåste även en del.

Eftersom jag inte tömde skittunnan i går så blev jag tvungen att göra det i dag på förmiddagen. Bara att ta på regnplagg och göra skitjobbet. Inte så mycket att välja på utan bara göra vad som krävs. Så är det ibland. Oavsett om det är julafton eller någon annan dag. I dag så blev jag rejält våt men regnar det så blir man det.

Behövde även fylla på färskvattentanken i dag. Mitt på dagen så blev det någon timme med blå himmel och sol och då passade vi på att dra fram slangen till husbilen och fylla på vår vattentank. Vi hann göra det innan det började det regna igen.

Sedan så var det växlande väder under eftermiddagen. Det skiftade mellan regn, sol och blåst.

I kväll så åt vi en liten jultallrik med sådant som vi tycker är gott. (Äter bara det som vi gillar så klart.) Jag blev nästan lite för mätt men det ska man ju tydligen bli på julafton.

Söta efterrätter är inget för oss alltså serverades det inga sådana. Inte en massa choklad, kakor eller godis heller. Vi äter inte sånt. En liten ändring, Hasse gillar godis och äter en del vilket jag inte gör.

Denna julafton har väl varit ungefär som andra dagar och det är ju så som vi har valt att ha det och alltså trivs vi med med det.

Radion har som vanligt varit ett trevligt sällskap under dagen. I kväll lyssnar jag på detta programm och det är så bra. Men så gillar jag Stina Wollter väldigt mycket.

https://sverigesradio.se/avsnitt/julafton-med-stina-wollter

I morgon, juldagen är så gott som allt stängt här och då firar portugiserna jul.

Önskar er alla en god fortsättningen på julen.

4 reaktioner till “Julafton”

  1. Skönt med lite mer värme. Hoppas det håller i sig.
   Inte äter man det man inte gillar när man är vuxen och kan bestämma själv.

 1. God fortsättning till er och hoppas ni har det bra.
  Här har det varit -5 och strålande sol på julafton och det kan man stå ut med och inte mycket snö är det heller ca 1cm.
  Sköt om er
  UllaåErkki.

  1. Tack vi har det bara bra.
   Verkar som ni har ett bra vinterväder.
   God fortsättning önskar vi er också.

Kommentarer inaktiverade.