Varför göra det idag som man göra i morgon.

2021-12-22

Dagen började med soligt väder, ingen blåst direkt utan bara en svag vind. Det var 15 plus och min morgonpromenad kändes skön. Det går långsamt men det går i alla fall framåt. Blev även några andra korta promenader under dagen.

På eftermiddagen blev det lite växlande molnighet och det var en hel del sol. Helt ok väder tycker jag för att vara i slutet av december även här i Peniche.

Jag känner att jag efter att inte har lilla Zacko att gå ut med så har mina fötter och ben blivit sämre. Men jag är en envis person så jag fortsätter att kämpa för att få ordning på detta. Tro mig, det är jobbigt. Men jag ger aldrig upp. Finns inte i min värld!

Vi hade tänkt köra till Aldi idag med husbilen för att handla en hel del. Har en diger inköpslista som nu även innehåller en del godsaker som vi vill ha till julen. Men vi sköt upp det tills i morgon och då blir inköpslistan lite längre.

Så här är det ofta men vad gör det!

6 reaktioner till “Varför göra det idag som man göra i morgon.”

 1. Tungt är det att gå sina vandringar ensam utan en kompis. Men som någon skrev längre upp så kommer vännen när du minst anar det.
  Bra du är envis med dina promenader.

  Ha det så bra !!!

  1. Jag kämpar på. Känns så bra med lite uppmuntran. Tack för det.
   Hoppas verkligen att en nu liten kamrat ska dyka upp snart. Jag letar på en del olika hundsidor efter en liten vovve som skulle vilja komma till oss.

 2. Du får ut och gå med en ”låtsas hund”. Rätt var det är har du en kompis med dej igen. God Jul till er från ett kyligt Hällekis.

  1. Försöker inbilla mig att jag har en vovve med mig men det går dåligt. God Jul till er också.

   1. God Jul och Gott Nytt År!⛄️
    Härligt ni har det, som slipper snöslask som vi har idag. Häls Gunnel

    1. Vi klagar inte även om det kommer lite regn ibland.
     Önskar er också en God Jul och Ett Nytt År.

Kommentarer inaktiverade.