Bara regn i dag

2021-12-20

Det regnade kraftigt i morse när jag öppnade ögonen. Slöt dom igen och sov en timme till. Nu var klockan en stund efter nio så jag släpade mig upp ur sängen. Bara så trött. Men jag klädde på mig, samlade ihop det som skulle till sopsortering och började med att gå bort med det. Jag tycker om att bli av med sopor dagligen. Nu regnade det inte och det gjorde det inte heller under min lilla korta morgonpromenad.

Valde sedan att vara inne i dag. Kom en del regnskurar och dom gillade jag inte.

Plåtisen bredvid oss förde sedan en del oväsen under förmiddagen. Otroligt vad vissa kan föra oväsen. Dom höll på i flera timmar med att böka runt och öppna och stänga sina dörrar. Och även en del annat som var rätt så störande. Sedan så startade dom motorn och lät den gå på tomgång. Efter en halvtimme så hade Hasse tröttnat på det och öppnade fönstret och sa till dom att dom störde oss för det gjorde dom. Både med oljud och med en viss stank ifrån motorn. När Hasse hade påtalat att vi var störda så stängde dom av motorn Efter en stund så körde dom. Fick ingen mer granne på den platsen i dag.

För övrigt så regnade det hela kvällen med endast korta uppehåll.

Ska bli så här lite trist väder nu ett tag. Bara att gilla läget eller hur?

2 reaktioner till “Bara regn i dag”

 1. Vilket tråkigt väder ni har fått då. Men det kanske inte håller i sig så länge.
  Jag har aldrig förstått en del människor som verkar ranta ut och in i sina vans/husbilar och öppna luckor och stänga dem. Fruktansvärd dålig planering eller?
  Håller med om att det är fruktansvärt irriterande.
  Hoppas att ni får finare väder i morgon.

  Ha det så bra!

  1. Håller väl i sig några dagar. Blir mer blandat och med lite mer sol.
   Tur att dom flesta inte håller på så. Men varför ska dom parkera bredvid oss när det finns väldigt gott om plats.

Kommentarer inaktiverade.