Saknad

2021-11-09

Lite småmolnig morgon med 15 plus. Ingen vind att tala om så det blev en bra morgonpromenad. Inte så lång men dock en liten sväng i närområdet.

Molnen försvann sedan i stort sett och det blev en solig dag och rätt så varmt.

Kollade sedan på mitt Bank-ID och det det fungerade på denna datorn på 1177 men tyvärr inte på banken. Får kontakta banken i morgon. För övrigt så fungerar BankID endast tre månader på datorn vilket man blir väl upplyst om.

Vet inte hur länge det fungerar på mobilen men man blir nog upplyst om när det är dags att förnya det.

Trots att det finns gott om plats här så är platsen bredvid oss nästan jämt belagd. Men är den ledig så är den. Ofta är den bara ledig några timmar och som mest en dag. Finns dom som gillar att stå tätt. Även på platsen bredvid finns det en husbil och aldrig hade vi parkerat så. Hade ju hellre valt en plats med lite mer utrymme runtomkring och det finns det många av här. Men som sagt vissa gillar att stå trångt och det verkar mest att vara fransmän.

Men dom vill kanske stå nära toalett och dusch. Vad vet jag!!Har dom inte det i sina stora fina husbilar. Förresten så träffade vi på en svensk husbil för några år sedan i Silves och dom hade aldrig använt toan i husbilen och den var då några år gammal. Finns folk för allt eller hur?

Vi står på denna plats för vi vill kunna se ut lite utanför området. Egentligen så valde vi denna plats när vi kom hit första gången för att det var så nära att gå ut med Zacko till gräsmattan utanför när han skulle göra det hundar gärna vill göra en bit bort. Och att även gå iväg på trevliga hundpromenader. Jag saknar Zacko så otroligt mycket. Kan inte i ord beskrivas.

4 reaktioner till “Saknad”

  1. Jag fattar inte heller varför folk ska stå så nära eller inte använder toaletten och duschen i sina husbilar. Har träffat på x antal som kommit och frågat efter toaletten och duschen. En del har till och med gjort om duschen till garderob. Snacka om att förstöra en husbil och vem vill köpa en sådan som begagnad?
    Tänker ofta på dig och Zacko. Dina beskrivningar av omgivningen och foton när ni var ute på promenad. Förresten har ni gatuhundar där ni står? Tänkte att det kanske kommer någon liten kille som vill ha ett hem, precis som Missan kom till damen som står nere i Spanien över vintern.

    Ha det så bra!!!!

    1. Men tänk att förstöra en husbil på detta sätt. Helt otroligt. Har träffat på folk som går flera hundra meter för att komma till en toalett. Fattar inte detta. När man har bekvämligheten hemma! Är ju enklare att gå och tömma kassetten när det behövs. Så tycker jag. Och det är jag som sköter skitjobbet!
      Finns en del gatuhundar som springer runt här men det verkar som att dom har hem någonstans. Dom ser välmående och glada ut. Ska någon dag kolla i djuraffären, som inte ligger så långt härifrån, om dom vet om det finns någon som vill/behöver ett nytt hem.

Kommentarer inaktiverade.