Skitväder

2021-10-29

Det regnade jättemycket i natt och det det var stundtals svårt att höra radion för ljudet från regnet var så högt. Vi har ju radion på dygnet runt nu och också svensk radio över internet. Det finns så bra uppkoppling på denna ställplats som ingår i avgiften. Gillar verkligen att lyssna på svensk radio när vi är här. Så mycket trevligare när man förstår språket, eller hur.

På morgonen var det uppehållsväder och jag passade på att gå på en promenad i min långsamma takt men det blev ju i alla fall på drygt en halvtimme. Har väldigt ont i ryggslutet och det gör det svårt att promenera någon längre sträcka och i något allt annat än i långsamt takt. Känns verkligen lite jobbigt nu men jag ska jobba på med att få min rygg och mina ben att fungera bättre. Börjar väl att bli lite gammal nu!

Under förmiddagen så körde det iväg många husbilar härifrån och det blev rätt så tomt. Ska ju bli renigt och blåsigt i helgen så dom har kanske kört hem ellet till område med bättre väder. Vad vet jag? Kom sedan hit ett fåtal husbilar under eftermiddagen.

Vädret var sedan uselt här under dagen. Det började regna och det höll det på med fram och tillbaka under hela dagen. Sedan så börjad det blåsa väligt starka vinda också.

Bara att gilla läget. Ingen snö, minusgrader eller drivis.

Det började sedan på kvällen att blåsa jättemycket. Blåsten ryckte och slet i husbilen. Skulle vara uppetmot 20 sekundmeter i vindbyarna och det köndes minsan.

Men det skulle tydligen bara vara över natten för i morgon så skulle blåsten vara lugnt ner sig. Hoppas verkligen på det.

2 reaktioner till “Skitväder”

Kommentarer inaktiverade.