Bra väder i dag

2021-10-28

Morgonen var solig med endast lätta höga skyar, ingen vind och omkring 15 plusgrader.

Här gick jag ut utanför ställplatsen och nu sved det i mig av saknad efter Zacko. Vi har gått här tillsammans så många gånger under en del år och nu kändes det verkligen tomt bredvid mig.

Nu blommar det här igen.

I går så pratade vi med ett trevligt svensk par som kom hit när dom såg att vi var svenskar. Riktigt roligt att snacka en en stund om lite av varje.

I dag så frågade Hasse mannen om han kunde få hjälp med att tvätta vår husbil. Inga problem fick han till svar. Så på förmiddagen körde Hasse bort husbilen till tvättplatsen och så började den trevliga killen att tvätta vår husbil. Det enda Hasse behövde göra var att stoppa i en slant när det behövdes för att högtryckstvätten skulle fungera. Vi är så otroligt tacksamma för denna hjälp och det betydde verkligen mycket för oss. Nu har vi inte längre den smutsigaste husbilen här.

Så roligt att ni kom hit och pratade en stund innan ni körde vidare. Hoppas verkligen att vi ses igen någonstans någongång. Önskar er en fortsatt trevlig resa i Portugal som ni känner väl till.

På förmiddagen tog Hasse en promenad till Lidl för han hade lite han ville handla. Lagom lång promenad fram och tillbaka för honom. Men den där trappan ned till Lidl och sedan upp igen är verkligen jobbig tycker både Hasse och jag. I dag så klarade han den galant efter vad jag förstod. Jag går hellre runtom för att slippa gå upp för den.

På eftermiddagen mulnade det till och det blev lite svalar men höll sig omkring 18 plus. Alltså inte alls kallt.

Hasse gick till receptionen och bad att dom skulle beställa pizza till oss i kväll. Absolut inga problem med det. Halvsju så kom den trevliga killen från receptionen och upplyste oss om att vår pizza skulle bli levererad en stund efter klockan sju. Då har dom stängt här så jag gick ut utanför den kodade dörren och väntade. En kort stund efter sju så kom mopeden med våra pizzor. Han bar ner dom till vår husbil och Hasse tog emot dom och så betalade jag 13.60 € för två små pizzor med hemkörning är faktiskt inte dyrt alls. Dom där små pizzorna är precis lagom för oss och det blir ändå lite kanter över. Smakade väldigt gott och så skönt att slippa fixa med mat i kväll tyckte jag.

Sedan så inträffade lite paltkoma och vi bara satt och gjorde ingenting och det är ju inte helt ovanligt efter en god och mättande middag på kvällen. Men så klart kollade vi lite på internet och för att göra det så behöver man väl knappast vara vaken

2 reaktioner till “Bra väder i dag”

 1. Hemleverans av mat är ju bara så suveränt. Här har flera restauranger fortsatt med det efter lockdown. Men vi har ju ett bra kök med en bra kock här hemma också. JR är duktigt.
  Idag har vi faktiskt fått ett par regnskurar. Snart har vi en gräsmatta igen.
  Inget hundhem i närheten där ni står? Googla så kan ni gå och se om det finns någon liten kille som ni fattar tycke för. Jag vill inte tjata eller provocera, men du vet att jag brinner för alla hemlösa hundar och katter.

  Ha det så bra!!!

  1. Bra med egen duktig kock.
   Regnet behövs efter ett tag utan.
   Ska kolla lite efter hemlösa hundar här. Mm jag vet!

Kommentarer inaktiverade.