Så kom vi till Spanien

2021-10-24

Här sov vi i natt. Låg och lyssnade på lite ljud utifrån. Vi stod nära toabyggnaden och där var det radio på och det var det som vi hörde. Det har dom ofta på toaletterna här. Man ska tydligen inte höra vad som händer där. Gick in och kollade och sittringar fanns inte. Men jag skulle ju inte använda toan så det gjorde inte mig något. För övrigt så var det mycket rent och fint.

Kalla nätter och morgnar endast 9 plus. Ute och hämtade lite luft innan vi körde vid halvtiotiden.

Väldigt lite trafik och inga tradare ute i dag eftersom det är söndag.

Vid halvelva korsade vi gräsen till Spanien. När vi närmade oss San Sebastian så ökade trafik en hel del och minskade när vi hade kommit förbi stan.

Denna motorväg är rätt så jobbig att köra. Upp och ner i backarna och så svänger det dessutom hela tiden. Tunnlar i mängd, in och ut och däremellan viadukter med långt ner till marken. Och omringad av dom höga bergen. Underbart när vi sedan kunde se ut över havet som glittrade i solen och några stränder långt där nere.

Första stoppet. Nu började det bli varmt och det var skönt ute.

Det var blå himmel och solen flödade ner över oss. Så skönt när vi stannade och gick ut men olidligt varmt i husbilen eftersom vår AC inte fungerar och inte fläkten heller.

Andra stoppet. Nu var det verkligen varmt.

Stor plats och bergen finns i bakgrunden överallt.

Vi fyratiden var vi framme i Colunga och parkerade. Ingen trängsel här och vi parkerade på den plats vi har stått på förr när vi har varit här. Inte den finaste platsen med den duger. Finns även en del stränder häromkring där husbilbekanta har parkerat men vi väljer att stå här. Är inte så långt in till stan om man vill ta en promenad dit.

I kväll åt vi pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. Smakade bra.

Vi blir nog kvar här i morgon, behövs en dag utan körning nu tycker vi.

2 reaktioner till “Så kom vi till Spanien”

    1. Men ibland måste själen få en chans att komma ikapp. Den hann nästan fram idag!

Kommentarer inaktiverade.