En underbart soligt dag

2021-08-30

Det där med väderprognoser stämmer väldigt dåligt i bland. Skulle vara mulet och regnigt denna vecka förutom på måndagen. Och det stämde för i dag var sol från en klarblå himmel, 16 – 20 plus och bara en svag vind. Ett helt underbar väder för att vara i slutet av augusti.

Men sedan så var prognosen att det skulle var mulet och en del regn resten av veckan. Så när tittade på klart.se i dag så hade det ändrat sig. Skulle bli en del sol med lite moln och absolut inget regn. Nu hoppas jag att det är denna prognos som är den rätta.

För övrigt händer det inte så mycket här. Men tiden går i alla fall fort, så är det.

Zacko var inte så pigg i dag så det blev bara en morgonpromenad runt parken i dag. Sedan så ville han hem igen och så klart fick han som han ville. Nu är det helt och hållet han som bestämmer hur han vill ha det.

Dom andra promenaderna under dagen blev väldigt korta. Så fort han hade kissat ville han gå hem igen. Blev en del kortare promenader under eftermiddagen och kvällen.

Det här känns inte alls bra. Börjar nu att fasa för det värsta. Det man vet som ska komma någon gång men man kan inte förbereda sig på det. I dag har vår älskade Zacko tacklat av en del. Hoppas att han är piggare i morgon men jag tror det knappast.

Ikväll åt vi stekta kycklinglår med kokt ris och thaisås. Smakade som vanligt jättegott. Zacko fick en liten smakbit innan han gick upp och lade sig för att sova. Så klart hade han fått sin kvällsmat tidigare så det här var en liten bonusbit. Inte för att han behövde det men för att vi ville ge honom den biten. Och han ville gärna ha den.

Tror nog att vi blir kvar här i morgon.

2 reaktioner till “En underbart soligt dag”

  1. Man känner det nästan på sig att vännen snart ska lämna. Det gör ont och man känner sig så hjälplös. Men det är tyvärr nackdelen med att ha ett djur. Fast vi har kommit till den slutsatsen att det är värt det, för all den glädje och kärlek man får tills det är dags uppväger allt. Tror hund/kattägare är bättre människor över lag. Sedan finns det ju dumhuvuden där också, men dem skickar vi till underjorden när det är dags för dem.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.