Så var det gjort

2021-08-27

Mulen morgon, svalt bara 16 grader och lite småblåsigt. Zacko verkade lite trött i dag och jag var trött efter att ha sovit väldigt dåligt i natt. Det blev en lite kortare promenad i dag.

Vid ettiden så körde vi till Borås och bort till Knalleland Där var det väldigt mycket trafik som vanligt.

Det var dessutom första dagen på Friidrotts SM som går i Borås så det var rätt så fullt på parkeringarna här. Vi skulle till Arena mottagningen och sär hittade vi parkeringsplats. Det var i dag dags för vaccination av oss. Har kommit fram till att det är enklare om vi vill köra till Portugal i vinter och det vill vi ju.

Eftersom jag är otrolig spruträdd så gick jag dit på lätt darriga ben. Blev väl mottagen med handsprit, munskydd och en blankett att fylla i. Sedan var det dags att bli inskriven. Det gick bra. Blev sedan hänvisad en bit bort där en sköterska vänligt tog emot. Sa att jag var livrädd och hon undrade om jag ville ligga ner och det ville jag. Hon frågade sedan om det var ok att ge sprutan med jag behövde lite mer tid på mig vilket jag fick. Sa sedan till att nu var det ok. Det gjorde skitont tyckte jag men det gick ju fort över. Fick ligga kvar en stund för jag hade blivet väldigt yr. Efter en stund gick jag ut i avslutningsrummet och satt är i 15 minuter och sedan gick jag ut till husbilen. Hasse hade gått iväg för att få sin spruta. Fick vaccinkort och en ny hälsodeklaration att fylla i till nästa besök.

Flyttade sedan husbil bort till McDonald och jag gick dit och köpte varsin hamburgare med pommes till oss. Smakade bra och så blev det ingen middag i kväll.

Vi körde sedan till Kinna och där var fullt så vi fortsatte till Rydal och parkerade där. Tiden hade gått fort så klockan var redan nästan halvsex. Skönt att sätta sig till rätta och koppla av nu. Varit en jobbig eftermiddag tyckte jag och kände mig väldigt trött. Hoppas att jag kommer att sova bra i natt.

6 reaktioner till “Så var det gjort”

 1. Bra gjort och jag tyckte ju att sprutorna inte kändes alls. Så smala fina nålar och snabbt gick det. Minns när vi tog smittkoppssprutor i skolan och fy för den vad ont det gjorde.
  Det enda jag kände av sprutorna var att jag blev så in i norden trött men hellre det än sjuk.

  Ha det så bra !!!

  1. Min spruta gjorde jätteont. Det sved och spände hemsk i sprutstället.
   Har varit spruträdd sedan skoltiden när jag fick en spruta mot difteri inkörd under ett skulderblad på löpande band. Jag svimmade och detta har hållt i sig hela mitt liv. Det var fruktansvärt.

 2. Hej Eva bra beslut, så ni kan åka ner till Portugal. Jag hann få Corona innan det var min tur att få sprutan, men nu är jag vaccinerad. Vi har varit ute en del i sommar med husbilen och sett oss omkring. Trodde att jag skulle träffa er i Kinna när varit där o tömt, men ni har inte varit där. Hälsningar Gunnel i Kinnarumma

  1. Vi funderade ett tag men nu är första gjord.
   Vilken otur att du blev sjuk.
   Kul att ni har varit ute en del. Vi har inte varit så ofta i Kinna i sommar. Ses kanske senare i år.

 3. Skönt att första är gjord, bara 4 veckor till andra.
  Vi har ju också väntat, men tar andra till veckan.
  Sen kommer vaccinpasset och om vi vill kan vi sen åka söderut.
  Kanske ses vi då.
  Ha det riktigt bra.
  UllaåErkki.

  1. Det förenklar ju resandet söderut om man vill dit vilket vi vill.
   Det skulle vara roligt om vi träffades någonstans.

Kommentarer inaktiverade.