Trevligt besök

2021-08-26

Helt mulen morgon, bara 13 plus och det kändes verkligen skitkallt. Zacko och jag tog en promenad i närområdet för det var liksom överhängade risk för regn. Kom dock inget när vi var ute men det kom en kort skur en kort stund senare.

Fick ett trevligt besök i dag. Kom en personbil hit som parkerade utanför oss. Sedan så knackade det på dörren och Hasse öppnade. Och där utanför stod det en kvinna som vi inte har träffat på länge. Så glada vi blev av att du kom hit och hälsade på oss. På grund av att vi numera är så vana vid att hålla avstånd så stannade du precis innanför dörren. Det gick bra det också och vi fick verkligen en trevlig pratstund. En del trevliga gamla minnen poppade upp från när vi träffades i södra delen av Europa. Tack så mycket för besöket, det gjorde vår dag gladare.

Framåt eftermiddagen så tröttnade vi på utsikten här. Packade ihop och så körde vi mot Borås. Fanns några vägarbete på väg 27 som vi körde på mot Borås. Vid ett ställe så var det ljusreglering och där gick det lite långsamt.

Vi passerade Borås och fortsatte till Rydal. Där parkerade vi och jag gick och hämtade posten. Där fanns det bara några tidningar och lite reklam.

Sedan så körde vi till Kinna och där var det fullt vid elplatserna. Vill inte stå ute på parkeringenplatsen för det känns inte bra. Vi körde tillbaka till Rydal och parkerade där på den ”vanliga” platsen.

I kväll blev det köttfärslimpa med buljongkokt potatis och rårörd lingonsylt. Det var dett tag sedan som vi åt detta och det smakade jättegott.

I morgon kommer vi att köra till Borås.

2 reaktioner till “Trevligt besök”

  1. Hösten kommer alltid så plötsligt och med den regnet som är så trist. Något som gjorde att vi flyttade söderut var att vi var så less på att torka tassar så fort hundarna skulle ut. Nu är det väldigt sällsynt att vi behöver göra det. Så skönt.
    Vi har fortfarande sensommarväder med +31 idag.

    Ha det så bra!!!!

    1. Hoppas i och för sig på en fin sensommar i september.
      Ni har väl varmt ett bra tag till.

Kommentarer inaktiverade.