Äntligen

2021-08-09

Regnade en del i natt men det var inget som störde. Vi skulle ju inte gå ut då så så det kunde plaska på bäst det ville.

Men tyvärr så sov jag dåligt i natt och var så trött på morgonen. Så är det ibland.

Men vid 8-tiden gick jag upp efter att ha varit uppe 5 gånger under natten och jag var så trött. Blev lite piggare när jag kom ut med Zacko och vi gick iväg till parken. Här hade Zacko som vanligt mycket att nosa runt på. Många hundar som rastas här.

Vädret var lite småmolnigt med lite sol emellanåt och 16 – 18 plusgrader och ibland var det ingen vind alls och ibland var det måttlig vind. Hur som helst så tyckte jag att det var ett hyfsat bra sommarväder i dag.

I dag så kom det en elektriker hit för att fixa den där kontakten som inte fungerade. Han fattades en del grejor som han körde för att hämta men kom inte tillbaka i dag. Men i morgon så är det troligen fixat för att använda igen.

Äntligen så tog jag tag i något som jag har borde gjort för en del dagar sedan. Det var att frosta av frysen för första gången i vår nya kyl/frys. Det var enklare i den gamla frysen där det endast var släta väggar. Här finns finns det en massa märkliga något som jag inte vet vad det är. Men det tog ungefär en timme att att göra det. Men så mycket vatten jag fick samla upp på botten i skåpet. Och det var sedan lite jobbigt att få allt torrt men det gick. Efter ca en timme så var det klart att flytta in dom frysta varorna igen i frysen då det snabbt hade blivit minus 10 grader där. Kände mig så nöjd med dagen jobb.

Idag så beställde jag även burkmat till till Zacko samt en del hudgodis ifrån https://www.zoo.se/. För att komma upp till fraktfritt beloppet så köpte jag även till en del hundgodis och det tror jag Zacko gillade.

På eftermiddagen så kom det några småskurar som var korta.

Vi fick även besök av en trevlig husbilgranne som står här. Det var verkligen roligt att träffa dig och prata en stund. Hoppas vi ses igen och det är jag nästan övertygad om att vi gör. Kanske i Sverige men helst i Portugal eller i Spanien.

I kväll åt vi stekta kycklinglår med kokt ris och Thaisås. Smakade jättegott.

2 reaktioner till “Äntligen”

  1. Lite småpyssel och så en sak som skavde. Ja, men det var väl bra att fått gjort det?
    I Sverige beställde jag ofta både torrfoder och färskfoder till dörren, så bekvämt. Här är det JR som levererar allt sådant.
    Blandväder skulle jag kalla det ni har just nu.

    Ha det så bra !!!!

Kommentarer inaktiverade.