Skön sovmorgon

2021-08-08

Skönt att man slipper bli väckt så här

Zacko väckte mig vid 7-tiden i morse. Jag lyfte ner honom, han var törstig som vanligt. Men i dag ville han gå upp och lägga sig igen och det passade mig bra så det gjorde vi. Sedan så somnade vi om till ljudet av en kraftig regnskur som just började.

Ett par timmar senare när vi gick upp och ut så var det växlande molnighet , 16 – 20 plus och bara en svag vind. Gick över till parken som vanligt.

Vid 1- tiden så var det många mörka moln på väg hit och vi hörde åskan på avstånd. Väntade på att regnet skulle komma men det gjorde det inte på hela eftermiddagen eller kvällen.

Under dagen så var det många husbilar som kom hit för att tömma och fylla vid servicestationen. Det var till och med kö på 4 husbilar ett tag. Men det är ju söndag och det är många som kör hem då. Annars så var här lugnt som vanligt.

Har inget bestämt för i morgon så det blir vad det blir.

3 reaktioner till “Skön sovmorgon”

  1. Vädret är väl mer i din smak när det inte är så varmt längre? Här väller en värmebölja in och vi är så glada att ha fått klar poolen. Hundarna klarar sig bra med ac:n inomhus så nu mår vi bra.

    Ha det så bra !!!!

Kommentarer inaktiverade.