Förflyttning en del mil

2021-07-29

Helmulen morgon och 19 – 20 plus och ingen vind. Gick runt vid älven och njöt av utsikten.

Detta färgglada spektaklet finns vid in/utfarten.

Vi började med att köra till småbåtshamnen för att fylla vatten. Där finns det en vattenpost med slang som är lättillgänglig.

Körde sedan ut till E4 och söderut. Var rätt så mycket trafik här. När vi kom till Tönnebro så var det dags för en matrast. Här var det otroligt mycket trafik. Så många personbilar som hade parkerat överallt även på platser som det var helt olämpligt att parkera på. Dom stod i vägen för trafiken helt enkelt. Så otroligt rörigt här.

När vi hade ätit klart så körde vi iväg igen på E4 söderut. Mycket trafik här men det är det jämt vid denna tid på året.

Körde förbi Gävle och kom sedan ut på E16 inåt landet igen. Körde igenom Hofors och förvånandes över att det var så många restauranger med många olika matinriktningar här. Trafiken var betydligt mindre här.

När vi sedan kom fram till Falun så blev det mycket trafik igen. Trafiken lättade sedan och ökade igen när vi närmade oss Borlänge. Körde till Biltema och parkerade på deras husbilsparkering. Ett tag var vi helt ensamma här men mot kvällen så kom det hit några fler husbilar.

Så här ser det ut utanför min dörr och det är väldigt grönt.

Hasse gick bort till Biltema och köpte sina efterlängtade korv med bröd samt hämtade en katalog. Sedan var han upptagen ett bra tag. Är tydligen något visst med en tjock papperskatalog.

Varit mest mulet under dagen men vi har inte haft något regn direkt. Några mycket korta skurar har varit allt.

I kväll åkt vi stek lax med en kall och god dillsås med kokt potatis.

I morgon är det en ny dag och vi får se vad som då händer.

2 reaktioner till “Förflyttning en del mil”

 1. Det har ju varit översvämningar både här och där i landet men ni lyckas parera regnväder väldigt bra tycker jag. Korv med bröd blir det på middagsbordet i kväll i detta hus.
  Vi har fortsatt varmt vilket inte är så konstigt då semestern börjar för alla fransmän i morgon eller i och med denna helg.

  Ha det så bra!!!!

  1. Vi har verkligen haft tur och sluppit skyfall.
   Då blev det god mat i kväll.
   Men nu börjar väl den varmaste månaden i södra Europa eftersom det nu är semestermånad. Hoppas ni får det ”lagom” varmt. Men snart kan ni ju svalka er i poolen!!

Kommentarer inaktiverade.