Bra med lilla fläkten

2021-07-12

Så blev det varmare igen. På morgonen, strax efter 8, var det behagligt att gå ut. Det var då 17 plus och sol men vid den tiden på morgonen var skuggorna rätt så långa. Solen steg och det gjorde temperaturen också uppemot 28 – 30 grader och bara svag till måttlig vind. Vår lilla fläkt fick jobba flitigt i dag.

Hade ett projekt i dag och det var att ta fram en 12 kg säck med torrfoder, hundmat alltså. Den har förvarats i ett något svåråtkomligt utrymme i ”garaget”. Vi fick börja med att flytta ut en hel del grejor för att komma in till det utrymmet. Passade på under förmiddagen när det var skugga på den sidan. Lite jobbigt men det gick bra när vi hjälptes åt. Säcken placerades nu på en mer lättåtkomligt plats för nu var det dags att öppna den och börja använda dom kulorna. Skönt att få det gjort.

Något extra städande blev det inte, orkar inte något i denna värme.

I morgon har vi lite att göra och när det är klart kommer vi att köra till Borås och parkera där.

Färdig potatisgratäng och ifrån frysen en stor schnitzel som vi delade på. Nästan lite för kraftig mat en så här varm dag men det smakade gott.

På kvällen blev det en del svalare och det var skönt att sitta med allt öppet.

2 reaktioner till “Bra med lilla fläkten”

 1. Haft lite svalare idag med +26 och stark vind. Nästan så vi frös faktiskt. Pysslade lite med småttan och gottan ute. Det vill säga jag klippte en del ogräs och JR plockade bajjor.
  Satt ute en stund och läste reklam som vi fått på lådan men gick in när vi skulle äta en bit.
  Blir burritos för oss idag.

  Ha det så bra !!!

  1. Ha, ha plus 26 och svalare. Ni har helt klart blivit vana med värmen.
   Skönt att pyssla lite.
   Burritos så gott.

Kommentarer inaktiverade.