En bra dag

2019-06-24

Var väldigt lugnt här på morgonen och jag fotade en del.

Lite bilder utan text för jag tycker att dom talar för sig själv.

Men här kommer jag att gå hit på eftermiddagen för att handla lite godsaker.

När jag kom dit strax innan två så var det lång kö.

Egentligen så var den inte så lång, bara 9 personer framför mig men med ca 2 meter mellan varje köande person så blev det så klart en lång kö. Men det tog ca 20 minuter innan det blev min tur att komma in i affären och där får endast två personer vistats samtidigt förutom personalen förstås.

Jag köpte två skaldjursbakelser, gubbröra, heta räkor i aioli, samt några skivor gravad lax. Det blev inte billigt men väldigt gott hoppas jag. Och visst kan det vara det som är viktigast ibland.

I dag så kom det också hit en husbilsvän och pratade en stund. Väldigt roligt att träffas och vi kommer troligen att träffas fler gånger under helgen. Undrar hur länge vi har känt varandra? Måste vara rätt så många år nu tror jag. Men alltid lika trevlig att träffa er!

På eftermiddagen så börjad kylskåpet pipa. Det var slut på gasol och tänk att det hände på eftermiddagen och inte på natten som verkar vara det vanliga. Hasse gick ut för att fixa detta och fick lite hjälp av vår granne. Det tackar vi mycket för.

Vädret var fortsatt molnigt och lite småblåsigt och det var omkring 20 plus. För min del så var väldigt skönt.

Under dagen så kom det många husbilar hit och hittade sig en plats att parkera på. Det är inte så trångt här och dom flesta håller bra avstånd. Inte dom som åker tillsammans och vill stå dörr mot dörr. Men det är en annan historia.

Skaldjurabakelsen smakade väldigt bra och vi blev så mätta. Mycket gott om räkor och kräftstjärtar.

3 reaktioner till “En bra dag”

 1. Gott med skaldjur och trevligt med husbilsvänner sedan flera år. Nu närmar sig semester för svenskarna och jag gissar att det blir trångt på ställplatserna.
  Många stannar ju i Sverige nu när pandemin rullar på.

  Glad Midsommar!!!!

  1. Ja det smakade verkligen gott. Och trevlig att träffa gamla husbilsvänner.
   Det blir säkert trångt på dom populära platserna längs kusterna i mellersta och södra Sverige. Många campingplatser är redan fullbokade. Men dom besöker vi inte.
   Vi söker oss helst längre norrut och inåt landet vid älvarna.

Kommentarer inaktiverade.