Husbilsservice i dag

Kan man bo vackrare?

2021-05-26

Upp vid halvåtta och kände det som vi gick upp med tuppen. Men han hade nog varit länge då tror jag.

Gick en sväng med Zacko runt parken på andra sidan gatan. Han gillar att gå och nosa där. Vädret var så där med växlande molnighet och lite sol, 15 plusgrader och det blåste inte något.

Strax efter halv nio så körde vi iväg mot Borås. Nu använde vi för första gången vår nya navigator som vi har döpt till Agda 2. Hon ledde oss säkert men med lite låg röst till Borås Bilhall. Där såg jag till att hon skulle vägleda oss med högre röst. Så enkelt att göra.

Vi kom fram dit och lämnade husbilen vid halvtiotiden. Skulle ta ca två timmar för att genomföra servicen i dag.

Vi gick och satte oss i där man kunde sitta och vänta. Stora röda skinnfotöljer fanns det. Vi sjönk ner i varsin fotölj och herregud vad mjuka och stora dom var. Tyvärr inte alls bekväma. Jag är inte speciellt liten men jag och Zacko kunde utan problem dela på en fotölj. Där satt vi ett tag och trängdes lite och myste.

Reste på oss och tog en uppfriskande promenad ute efter en timmes sittande.

Tiden gick och efter drygt två och en halv timme så kom service killen och talade om att nu så var det klart. Fanns lite som inte var så solklart med vissa lampor som lyste och som dom inte fick att slockna. Men inget skulle tydligen hända om vi fortsattae att köra ändå. Jaha då bryr vi oss inte om detta.

Betalade och inte var det billigt. Men kan man inte göra det själv så får man betala för att få det gjort. Så är det bara!

Vi körde iväg till närmsta rastplats för att fika. Smakade gott nu med kaffe, kokt ägg och smörgås.

Fortsatte sedan till Skene och MM Ica. Hade en väldigt lång inköpslista enligt mig i dag. Jag gick in i affären och började plocka ihop vad som stod på min lista. Det var inte så mycket folk idag så det gick rätt så fort. Ingen trängsel och alla var noga med att hålla avstånd.

Sedan så körde vi till Kinna resecenter och parkerade på ställplatsen. Fanns en husbil där och senare kom det en till.

Packade upp och placerade in på plats våra inköp. Det tog en stund. Gick en sväng med Zacko sedan var jag trött. Satte mig i min goa soffhörna och vilade en stund. Det behövdes tyckte jag.

I kväll åt vi resterna av gårdagens goda kebab men lite kokt ris. Smakade bra och så blev vi mätta i dag också.

Har lite planer för i morgon, får se hur det blir!

2 reaktioner till “Husbilsservice i dag”

  1. Så bra att allt gick bra hos husbilsdoktorn och ni kan fortsätta som ni vill.
    Antar att planerna har med vädret att göra och då håller jag tummarna att det är fint hos er nu.

    Ha det så gott !!!

    1. Kollar vädret och försöker hitta dit där det inte blåser och regnar.

Kommentarer inaktiverade.