Ny navigator

Smygehuk 2014-05-25

2021-05-25

Fin förmiddag med en del sol och rätt så varmt, 16 plus. Mitt på dagen började det blåsa lite och mycket moln drog in och det började regna. Det fortsatte det med mer eller mindre resten av dagen och kvällen.

Utplanterade blommer lite överallt på campingplatsen.

Vi fyllde vatten i tanken i innan vi lämnade Seglora för denna gången. Kommer troligen tillbaka igen.

Började med att köra till Kinna och Frendo där jag jag in och hämtade ett paket. Det var vår nya navigator, en Garmin Camper 890.

Fortsatte sedan till Rydal och parkerade. Jag tog min dator och gick bort till lägenheten. Jag skulle skriva ut dom papper som Folksam vill ha ifyllda för att Hasse ska få ersättning för sina utlägg i samband med olyckan i Peniche.

Strulade lite men efter ett tag så var dom nödvändiga papperna utskrivna för att fyllas i för hand. Skulle föredra att skriva i dom på datorn men det ville inte fungera. Fotade sedan alla kvitto för Folksam vill ha originalen.

Vi valde sedan att köra till Kinna istället för Borås. Får gå upp lite tidigare i morgon. Det är bra med el när det är mulet och regnigt.

Hasse packade upp navigatorn. Den är lite större än den andra och med många nya finesser. Jag satte igång den och ställde in den och lärde mig lite om hur den fungerar. Klar och tydliga menyer. Det mesta är ungefär detsamma som på vår gamla Garmin.

Bestämde oss för att vi ville ha kebabtallrik till middag i kväll. Jag loggade in på Foodora och beställde detta ifrån Pizzeria Scorpion. Kvart över sex skickade jag beställningen och tjugo minuter senare kom leveransen. Så himla mycket mat så hälften blev över. Då har vi mat till i morgon också. Mätta blev vi och gott smakade det.

2 reaktioner till “Ny navigator”

 1. Lite administrativt för idag också då eller igår precis som för oss. Jag skriver ju detta på onsdagen.
  Spännande med ny navigator, har ni haft den gamla länge?
  Jag skickade in kortet för uppdatering på vår ett år innan vi gav oss av från Sverige.
  Länge sedan vi åt kebab. Finns så få snabbmatställen här nere, men man kan ju göra egna.

  Ha det så bra !!!

  1. Den gamla navigatorn har hängt med i många år. Den nya är betydligt bättre med fler finesser.
   Vi köper ibland fryst kebab och den smakar också bra.

Kommentarer inaktiverade.