Ingen värme i dag

2021-05-23

Mest regn hela dagen och ingen värme direkt. 11 – 13 plusgrader tycker jag är kallt. Lite småblåsigt ibland.

För fyra år sedan var vi i Gullspång och då var det var solig och varmt.

Det var svårt att undvika bli våt i dag när jag gick ut med Zacko. Lyckades undivka att bli dränkt utan vi lyckades liksom hoppa ut från husbilen när det bara var lite mindre droppande. Men vilket trist väder idag. Det blev knappast ljust i dag.

På eftermiddagen så stod Zacko vid dörren och pep så ömkligt. Han tittade upp mot sitt koppel och på mig. Jaha, det var bara att ta på oss regnplagg och gå ut. Han var tyvärr lite dålig i magen igen men efter en stund så hade han lättat på trycket och så var det bra igen.

Sedan så var han sitt vanliga trötta jag igen som han numera är. Men är man 14 plus och hund så gillar man att sova mycket har jag förstått. Även om man är liten! Men ibland så får han lite pudelfnatt och bara vill rusa runt. Då blir jag verkligen jätteglad och njuter av att se på när min gamla pudelpojk springer runt och verkligen sträcker ut sin gamla pudelkropp.

2 reaktioner till “Ingen värme i dag”

 1. Sverige har en förmåga att få fram massor av grå nyanser och börjar det regna så håller det i sig så länge. Men sommaren ska väl hitta upp till er också.
  Visst är det roligt när gamla hundar får lite fnatt ibland. Kuma som ju är 12 år får lite tokigheter för sig ibland men mest är det prat från hans sida.

  Med förhoppning om bättre väder hos er önskar jag allt gott !!!

  1. Så klart kommer sommaren till oss också. Tar bara ett litet tag till sedan så har vi den här.
   Vi med gamla hundar älskar att se att dom är pigga och glada dag efter dag.
   Vädret verkar inte att bli bättre i morgon men kanske det blir bättre efter några dagar . Hoppas på det.

Kommentarer inaktiverade.