Blev pizza i dag

2021-05-22

Moln, sol och lite blåsigt och 15 plus men det var skönt att vara ute när det var sol.

I dag så gick Zacko och jag den trevliga hundpromenaden. Zacko gillar att gå där och då gör jag det också.

Det blommar fint här.

Såna här små målade stenar hittade jag lite här och där i närområdet.

I dag så var det väldigt lugnt här på campingen. Någon körde iväg och någon kom. En del satt ute i och njöt i solen när den visade sig. Några grillar kom fram. På eftermiddagen så mulnade det plötsligt på och det kom en kort men intensiv regnskur. Då drogs markiser in och folk fick bråttom att flytta in. Men den gick snabbt över. Bättres med korta intensiva skurar än heldags långsamt droppande.

Mest förvånande i dag så var det att Sverige förlorade mot Danmark i ishockey. Många som blev väldigt besvikna över detta nedslående resultat.

I kväll så ville vi äta pizza. Loggade in på Foodora och här kan man beställa ifrån pizzerian i Fritsla. Fungerade perfekt. Hasse valde en Ciao Ciao och jag en Havets läckerheter. Vi var bägge mycket nöjda med våra pizzor och blev proppmätta. Men Hasse tyckte att det var för lite vitlök men han vill ju ha massor av det.

Så väldigt bekvämt att få maten hitkörd.

Sitter i kväll och lyssnar på radion och det är Eurovision song contest. Hoppas det går bra för vårt svenska bidrag med Tusse. Jag tycker det är en bra låt.

Visst borde man få det!

2 reaktioner till “Blev pizza i dag”

  1. Tyvärr gick det ju inte så bra för Tusse, men desto bättre för vår franska sångerska. Hon såg ut som en ung Edith Piaf och vilken röst wow. Tycker att det var en skitlåt som vann men roligt för alla deltagare nästa år som får åka till Italien.

    Ha det så bra !!!!

    1. Nä det gick ju inte så bra. Frankrikes sångerska har en grymt bra röst.

Kommentarer inaktiverade.