Stannade kvar

2021-05-08

Vaknade i morse i vanligt tid tyckte jag. Vår vanliga gamla fon visade på rätt tid. Men när jag kollade på den andra fonen så hade vi sovit en timme till. Ja det var ju det här med tiden mellan Portugal och Spanien. Klockan hade liksom ställts fram en timme och herregud så sent det blev att gå upp.

Jag och Zacko gick iväg på en härlig morgonpromenad längs med vattnet. Växlande. molnighet, 17 plus och det var i stort sätt helt vindstilla. Mötte rätt så mycket folk i dag och alla var noga med att ha mask på. Det var jag också.

Vi är väldigt noga med att kolla hur befolkningen här gör och så gör vi likadant.

Sedan så blev allting lite sent i dag. Vi bestämde oss därför att stanna kvar här i dag.

På eftermiddagen så blev det högvatten, märkte faktiskt inte när det börjad. Det började även att blåsa en hel del och det var inte så skönt. Hade lite svårt ett tag att hålla bodelsdörren öppen när vi gick in/ut.

Men på kvällen så slutade det att blåsa och det var skönt tyckte vi.

Nu har jag läst klart ”En pojke från skogen” av Harlan Coban.

Baksidestext: Ett barn hittas i skogen på USA:s östkust. Han har överlevt ensam utan mänsklig kontakt och har inget minne av var han kommer ifrån. Pojken får namnet Wilde. 30 år senare har Wilde återvänt till skogen där han bor isolerad och utstött från den stad han vuxit upp i. Han har lämnat en lovande karriär inom militären bakom sig och föredrar ett avskilt liv utan några nära relationer.

Men när en tonårsflicka försvinner spårlöst blir Wilde indragen i fallet. Han tvingas återvända till det samhälle han aldrig passat in i och upptäcker snart att staden och dess maktelit döljer mörka hemligheter som kan förstöra otaliga liv.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. I den kärnfulla thrillern Pojken från skogen vävs ojämförlig spänning ihop med fängslande karaktärer och otroliga vändningar. Med ett medryckande driv utforskas brännande ämnen som utanförskap, lögner och konspirationer.

I kväll och vi åt Gordon Bleu med strimlad råstekt potatis. Smakade jättebra och vi blev så gott mätta.

I morgon har vi tänkt att köra vidare och har tänkt att komma iväg rätt så tidigt. Det blir som det blir. Så är det ju alltid!!

3 reaktioner till “Stannade kvar”

  1. Har märkt att det är skönt att stanna upp någon dag när man är ute på rull, så huvudet hinner komma ikapp. Alltid så många nya intryck när man reser.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.