Nu är det vår någonstans

När jag är i Freiburg så tycker jag mycket om att promenera i det område där det finns vad jag på svenska kallar för koloniområde.

2021-04-15

Mulen morgon då det enligt väderprognosen skulle vara risk för regn. Såg lite grått ut så det blev regnplagg på. Kom inget regn och för min del så blev det så varmt med regnjacka. Väldigt svettigt och obehagligt tyckte jag. Men bättre det än regn.

I dag så gick Zacko och jag åter igen den vanliga morgompromenaden. Kollade så att inget nytt hade hänt under vår korta bortvaro och det hade det inte. Vilket jag inte heller hade trott att det skulle göra.

Det var så lugnt och skönt att bara sitta och göra inget i dag. Jag var lite trött efter utflykten dom senaste dagarna. Är ju inte van vid aktiviterter så då blir det jobbigt.

Vädret var bra idag trots att prognoserna hade visat på regn så kom det inget.

I kväll så stekte jag färdigrullade köttbullar som jag hade köpt på Aldi. Dom smakade bra. Gjorde en pulvergräddsås till och kokte potatis. Blev en god middag i kväll med lingonsylt. Tillräckligt med köttbullar och sås till en middag till en annan dag.

Så här ser vårt nya kylskåp/frys ut.

Och det heter så här Dometic RMD 10.5T.

4 reaktioner till “Nu är det vår någonstans”

 1. Ett sådant kyl/frys önskar jag mig med separat kylskåp som förhoppningsvis rymmer mer än det lilla fack vi har. Äntligen varmare vårväder i Skåne nu = mycket trädgårdsarbete o många ovana muskler som ger sig tillkänna. Tog en långpromenad i skogen istället idag o njöt av vitsippor, fågelsång o hörde hur kottarna knäppte för fullt. Havet var lugnt o nästan vindstilla. Allt en ”Lisa för själen”.

  1. Jag har ju det redan och det är så bra och rymmer faktiskt mer än man tror. Men det ska ju bli kallt i det.
   Trädgårdsarbete är inget för mig därför har vi ingen. Skogspromenad i vårvädret är inte alls dumt och så vid havet också.

 2. Riktig snygg kyl och frys ni får. Men så ska man ju ha det i sitt hem.
  Vi taggar ner ordentligt nu då JR har en rygg som värker efter häckklippningen. Jag sympatisoftar.
  Köttbullar är gott. Just nu njuter jag lite av Kalles kaviar på frukostmackan.
  Ha det så gott !!!!

  1. Ja det kommer att bli snyggt men det väsentliga är att det fungerar bra.
   Bra att du sympatisoftar. Vilket härlig ord förresten.
   Njut lite för mig också av Kalles kaviar!!

Kommentarer inaktiverade.