Fortfarande sol

På en rastplats någonstans när vi körde genom Frankrike förra året. Ingen trängsel precis.

2021-03-23

Det fanns lite små vita moln på himlen på morgonen men det var mest sol sedan under dagen. 15 – 25 plus beroende var man befanns sig. Bara en svag vind som dock var lite sval.

Dagen förflöt med det vanliga, läsning, internet och och en del hundpromenader.

Förutom att jag gick till Aldi på eftermiddagen för att handla. Nu tar ju kylvarorna slut fortare när vi bara har boxen att förvara dom i. Saknar verkligen kyl och frys.

Hasse jobbar på med sin träning. Han har blivit stabilare i det nyopererade benet och det är ju bra. Han behöver inte så mycket hjälp längre. I dag så hade han tagit fram kaffebryggaren och fixat kaffe. Det var första gången sedan han kom hem. Även lite andra saker som han har gjort. Lite småsaker men allt är framsteg för närvarande.

I kväll så stekte jag ett gäng med pannkakor och det smakade gott som vanligt och det finns en del att äta i morgon också.

Här skulle jag kunna tänka mig att bo. Huset ligger vid strandpromenaden i Calpe med fri utsikt över havet.

Så tycker jag också.

2 reaktioner till “Fortfarande sol”

  1. Sedärja snart är ni tillbaka i vanliga vanor och Hasse cyklar när den är i ordning till alla affärer där det ska köpas saker.
    Vi hade också en tanke på att köpa vid havet men efter en vår nere i Vias plage ändrade vi oss. Det blåser fördjigt och det är sand i vinden. Så vi är glada att ha hamnat 20 min från havet. Vi har ju Orb att svalka oss i om vi vill. I sommar ska vi nog ge oss ner till strandbankarna där.

    Ha det så gott!!!!

    1. Det tar väl ett tag till men tiden går ju fort.
      Havet har sin charm men även en del negativa sidor. Ska man bo permanent så är det nog skönare en bit inåt i landet. För svalka finns det ju dusch med kallt vatten.

Kommentarer inaktiverade.